Epilarea definitivă cu laser diodă Venus Epileve (P)

Îndepărtarea părului cu laser îți oferă șansa de a avea un corp frumos și o piele fină, fără păr, acesta fiind un obiectiv pe care fiecare femeie îl urmărește. Totuși, pentru a te bucura de o piele netedă, din ce în ce mai des, metodele tradiționale de îndepărtare a firelor de păr nedorite sunt abandonate în favoarea epilării cu laser, care aduce efecte de lungă durată, vizibile chiar după primul tratament.

Ce este epilarea cu laser cu diodă?

Epilarea cu laser este un tratament profesional care îndepărtează părul nedorit, într-un mod eficient și pentru totdeauna. Există două tipuri principale de laser care sunt utilizate pentru această epilare. 

Laserul Venus Epileve este special conceput pentru acest tratament. Acesta este un laser cu diodă care îndepărtează părul în sine, inclusiv rădăcina acestuia, fără a încălzi țesuturile adiacente, adică pielea.

Care sunt beneficiile epilării definitive cu laserul Venus Epileve?

Această epilare definitivă cu laser este recomandată tuturor persoanelor care doresc să scape o dată pentru totdeauna de părul corporal. Procedura poate fi efectuată pe aproape orice parte a corpului. Îndepărtarea părului cu laserul poate fi efectuată în părți intime, față, axile, picioare, abdomen – toate aceste zone pot fi tratate. 

Principalul avantaj al epilării cu laser este durabilitatea efectului obținut. Pielea rămâne netedă pentru totdeauna, după doar 6-8 tratamente pentru o anumită parte a corpului. Cu toate acestea, trebuie amintit că, după o astfel de serie, poate fi necesară efectuarea unui tratament complementar. 

Părul are 3 faze de creștere: anagen, catagen, telogen. Laserul îndepărtează părul care se află în prima fază de creștere. Părul de pe corp nu crește în același ritm, așa că unele fire de păr sunt în prima fază de creștere, altele în a doua și altele în a treia. De aici și necesitatea efectuării mai multor tratamente (serie) pentru a scăpa definitiv de părul inutil.

Cum are loc procedura de epilare definitivă cu laser?

Procedura de epilare definitivă București durează de la câteva minute până la o jumătate de oră. Înainte de a beneficia de acest tratament, pacienții sunt supuși unei consultații.Ei completează un chestionar special, învață despre contraindicații, răspund la întrebări. În cazul în care există îndoieli cu privire la modul în care o anumită piele va reacționa la laser (acest lucru se aplică pielii deosebit de sensibile), poate avea loc o încercare de îndepărtare a părului pe o zonă mică.

Dacă nu există nici o reacție alergică, atunci specialistul poate trece la procedura adecvată. Epilarea cu laser cu diodă implică iradierea unei părți a pielii care urmează să fie epilată cu un fascicul laser. În timpul procedurii poate apărea o senzație de furnicături sau înțepături, care poate fi redusă cu un gel anestezic sau răcoritor. Efectul natural al tratamentului este apariția de umflare sau înroșire a pielii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.