Și ție ți se potrivește expresia „Niciodată nu am îndeajuns de multe haine?” (P)

Și mie! Am un dulap (de fapt, trei dulapuri…) plin cu haine și de multe ori mi se întâmplă să nu am cu ce să mă îmbrac. Această afirmație este făcută, de obicei, de noi, femeile, pentru că bărbații nu acordă o atenție atât de mare acestui capitol (sigur că nu toți, dar avem voie să generalizăm). De asemenea, pe domni nu-i deranjează atât de tare să poarte aceleași haine la ocazii diferite, în timp ce noi nu concepem să fim văzute de două ori în aceeași ținută elegantă. Din nou, generalizez, pentru că eu am o singură rochie elegantă pe care am purtat-o de două ori și în mod sigur o s-o mai port de câteva ori, până să o declar uzată moral! 

Însă, pe lângă un moft, așa cum este crezut de multe persoane, garderoba plină a unei femei îi oferă acesteia sentimentul de siguranță, pentru că se simte pregătită pentru orice ocazie. Stresul provocat de căutarea articolului vestimentar perfect este real și încercăm să îl evităm cu orice preț (hehehe), astfel încât majoritatea femeilor își cumpără, ori de câte ori au ocazia, hainele pe care le admiră și pe care le consideră necesare. Există câteva piese care ne sunt foarte utile și din care nu poți avea niciodată „prea multe”. Acestea sunt versatile și pot fi purtate în mai multe ocazii, mai ales în ținutele de zi cu zi, și pot fi integrate cu ușurință în outfit-uri de efect.

Care sunt articolele vestimentare din care o femeie nu are niciodată prea multe, indiferent de numărul lor?

  • Blugi

Acest tip de pantaloni este, și în prezent, la fel de popular ca atunci când a apărut. Motivele sunt simple: rezistența și versatilitatea caracteristice blugilor fac din ei una dintre cele mai apreciate piese din garderoba oricui, femeie sau bărbat. Cred că orice femeie are în șifonier cel puțin o pereche de jeansi skinny, care pun în valoare forma corpului, una sau mai multe perechi de jeans cu croi clasic, potriviți atât pentru ținutele casual, cât și business-casual, jeans scurți sau trei sferturi perfecți pentru vară și temperaturi ridicate, dar și jeans cu tot felul de inserții și aplicații, pentru cluburi sau concerte în aer liber. Culorile lor variază de la clasicul albastru, până la gri sau chiar negru.

Personal, mulți ani nu am conceput să port blugi de altă culoare decât negrul, dar pe măsură ce am înaintat în vârstă, am acceptat culori deschise și foarte deschise în garderobă, iar despre forma lor pot spune că am vrezut că toată viața voi purta blugi evazați, iar în prezent am o singură pereche de blugi mai lărguți în partea de jos, pe care nu știu dacă o să-i mai port vreodată. Am devenit fana blugilor strâmți.

  • Bluze

Și bluzele pot fi regăsite în număr mare în dulapurile noastre. În funcție de model, de material și de croiul lor, bluzele pot fi purtate atât cu pantaloni office, cât și cu fuste sau cu blugi. De obicei, bluzele pentru damă sunt confecționate astfel încât să pună în valoare silueta feminină, iar alegerea acestora se face în funcție de anotimpul în care vor fi purtate, a ținutelor în care pot fi integrate, a designului și a culorilor. Aș mai adăuga: și în funcție de temperatura în care le vom purta. Eu am avut mereu norocul să lucrez în birouri super încălzite, așa că rareori am nevoie de bluze groase și foarte groase. Când merg la plimbare iarna, am o geacă foarte călduroasă și nu mai e necesară și o bluză groasă.

Pentru că sunt purtate aproape în fiecare zi și reprezintă un articol comod, lejer, în garderoba femeilor se vor regăsi, tot timpul, numeroase bluze diferite. Nu vreau să mă apuc să număr bluzele din dulapurile mele, chiar nu vreau, dar vă pot spune că nu o dată am regăsit bluze de care uitasem complet și m-am bucurat de ele ca atunci când le-am cumpărat.

  • Lenjerie intimă

Pe lângă rolul practic pe care îl are lenjeria intimă, noi avem o atracție către piesele deosebite, de calitate, care ne fac să ne simțim sexy și încrezătoare. Niciodată nu poți avea prea multe sutiene sau prea multe perechi de bikini, mai ales că acestea sunt folosite zi de zi!

  • Șosete

Nu puteau să lipsească din această enumerare, pentru că sunt la fel de „consumabile” ca și lenjeria intimă. Îmi plac șosetele lungi, scurte, tălpicile pe care le-am descoperit de curând (și care mi-au schimbat viața), șosetele groase, cu condiția să fie din materiale prietenoase și nu nylon care face piciorul să transpire.

Care este, pentru tine, articolul vestimentar la care nu poți renunța și pe care ți-l cumperi, cu plăcere, de fiecare dată?

2 thoughts on “Și ție ți se potrivește expresia „Niciodată nu am îndeajuns de multe haine?” (P)”

  1. Aproape mereu mi se intampla sa deschid sifonierul si sa nu gasesc tricouri. Fie ma plictisesc de ce am, fie am toane si mi se pare ca nu-mi sta bine cu nimic din ce-am cumparat. :D

    Si nu nu, barbatii nu sunt diferiti, cel putin, al meu nu e. Nu poarta aceleasi haine mai mult de 2 zile la rand. :)) Imi place ca nu este indiferent si ca pune pret pe garderoba. Cred ca ne potrivim … si din punctul asta de vedere, altfel n-am fi rezistat impreuna. :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.