5 motive pentru care să NU îți instalezi singur Windows pe calculator (P)

Cred că, în ciuda faptului că telefoanele deștepte ne-au invadat pur și simplu viețile, dincolo de ele încă mai suntem dependenți de calculatoarele persoanale. Indiferent că le folosim în scop de relaxare sau pentru a lucra, ele ne sunt indispensabile. Cel puțin ăsta e cazul meu, iar eu am un desktop, un laptop și laptopul de la serviciu. 

Câte calculatore am eu?

Câte calculatore am eu?

Vine un moment în viața oricărui om când „se strică Windows-ul” și trebuie reinstalat. Sunt pe toate gardurile „niște băieți” care se pricep la reinstalat sisteme de operare; e suficient să lansezi o întrebare pe Facebook că te și trezești cu „specialiștii” care te abordează pe messenger: „sal, ati pot instala eu”.

Așa cum nici cu mașina nu te duci la un băiat care a mai reparat el mașini și se pricepe, așa cum nici frigiderul nu-l duci la vecinu’ că și el l-a avut stricat și l-a reparat singur, și calculatorul trebuie dus la centre specializate, la adevărați profesioniști. De ce să nu îți instalezi singur Windows?

1. În primul rand, niște oameni care fac acest lucru zi de zi vor ști, cu siguranță, cum să îți
salveze datele de pe calculator. În caz contrar, tu s-ar putea să întâmpini dificultăți în a face acest lucru și ai putea să pierzi informații prețioase. Poți afla care este prețul pentru instalarea de Windows pe calculator sau laptop de pe site-ul salut-it.ro.

2. Apoi, îți vor fi instalate toate driverele de care calculatorul sau laptop-ul tău are nevoie pentru a funcționa corespunzător. Este puțin probabil să mai ai toate CD-urile pe care le-ai primit odată cu achiziționarea calculatorului, dar profesioniștii vor ști exact de unde să le ia. Astfel, placa de bază, de sunet, placa video, cea de rețea ș.a.m.d. vor funcționa fără probleme. Apelează la service-ul de reparații pentru laptopuri SALUT-IT.RO pentru ca device-ul tău să funcționeze perfect.

3. Specialiștii îți vor instala un antivirus care nu o să expire niciodată. În acest mod, nu trebuie să îți faci griji că accesarea unor site-uri o să dauneze computerului tău. Antivirusul o să te avertizeze de fiecare dată când există o amenințare și o să îți scaneze computerul
frecvent.

4. Apelând la un service specializat, vei primi calculatorul cu toate programele pe care le aveai instalate înainte de reinstalarea sistemului de operare, nemaifiind necesar să stai tu să le instalezi și să pierzi timp cu ele. Astfel, o să reușești să reiei treaba pe care o ai imediat, întrucât o să ai toate documentele în calculator și toate programele cu care să le deschizi și editezi.

5. Contra unei sume modice, cei de la service pot veni după laptop sau calculator la tine acasă, iar când este gata, ți-l pot livra la adresă, În cazul în care este urgent, el poate fi reparat în maximum 24 de ore de la predare. Prețurile sunt decente, astfel că nu ai de ce să îți pierzi timpul cu instalarea Windows-ului.

Eu zic că toate cele de mai sus sunt posibile bătăi de cap de care poți scăpa foarte simplu, apelând la ajutor specializat. Sunt pentru economisirea timpului și a nervilor și dacă nu aș avea specialistul în casă, sigur nu mi-aș bate capul cu detaliile astea.

1 thought on “5 motive pentru care să NU îți instalezi singur Windows pe calculator (P)”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.