Ți-ai lansat un start-up? Iată 3 SECRETE pentru a te face remarcat! (P)

Dacă deja ai trecut de etapele inițiale ale lansării firmei tale și te îndrepți către succes, cu siguranță ai experimentat tot stresul ce vine odată cu procesul obținerii de finanțare, aspectele legale și alte detalii administrative. Oricum, felicitări pentru curaj! Ai trecut de unul dintre cele mai mari obstacole ale carierei de antreprenor – acum nu trebuie decât să lucrezi cu spor la ceea ce ai conceput, pentru ca succesul să apară.

După ce ai pus pe picioare o afacere, trebuie să te asiguri că imaginea acesteia va domina piața în scurt timp. Pentru ca acest lucru să se întâmple, ai nevoie de puțină susținere și prezentarea impecabilă a proiectelor și a viziunii tale.

Iată 3 secrete împărtășite de antreprenori de succes pentru cei aflați la început de drum:

1. PRIMA IMPRESIE. Nu obții o adoua șansă pentru a lăsa o bună impresie la prima întâlnire, motiv pentru care oamenii pe care îi vei cunoaște de acum înainte trebuie să fie impresionați de modul în care te prezinți și, implicit, de cum îți reprezinți compania. Nu mai ești imaginea unui simplu individ, ci a unui antreprenor gata să-și ducă firma pe culmile succesului. De aceea, este necesar ca de acum să te îmbraci ca atare, iar pe pagina https://www.bman.ro/camasi-barbati/ găsești cămăși de cea mai bună calitate, care să te reprezinte cum se cuvine. Îmbracă-te mereu pregătit pentru a întâlni un potențial partener sau client cu care să închei un nou contract.

2. GO ONLINE. Nicio companie nu mai există astăzi dacă nu este prezentă în mediul online, iar ca antreprenor în era digitală, trebuie să fii conștient de importanța acestui lucru. Lansarea start-up-ului în mediul fizic trebuie să fie însoțită de lansarea în mediul virtual, cu un site conceput într-un mod cât se poate de profesionist. Alege-i pe cei de la Pidgin Host să se ocupe de site-ul tău pentru a crește eficiența companiei tale. Ideal este să investești cât se poate de mult în marketingul online, întrucât acolo vei găsi cea mai mare parte a clienților tăi.

3. SOCIALIZARE PROFESIONALĂ. Obișnuiește-te să lucrezi în medii neconvenționale, iar soluția perfectă pentru antreprenorii aflați la început de drum sunt hub-urile creative, care au devenit tot mai apreciate și în România. În schimbul unei sume modice de bani, acestea îți pun la dispoziție spații de lucru unde să-ți desfășori activitatea zi de zi și unde să te faci remarcat. Un alt avantaj incredibil al acestor locuri este că le împarți cu persoane cu care poți face schimb de bune practici sau poți socializa constructiv în orice moment. Este mai bine să nu te avânți în a plăti chirii mari pe spații izolate de centrul de interes din orașul tău, ci să stai cât mai aproape de oameni care să te inspire.

De acum, trebuie să investești cumpătat și inteligent în fiecare decizie pe care o iei pentru firma ta. Succes!

1 thought on “Ți-ai lansat un start-up? Iată 3 SECRETE pentru a te face remarcat! (P)”

  1. Ai punctat cateva idei simple, dar de efect. Am aruncat o privire pe site-ul cu camasi. Sunt foarte dragute, pentru partea masculina. Ma intrebam, oare ai o recomandare asemanatoare pentru noi fetele? :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.