9 lucruri pe care le poți face weekend-ul ăsta, cu Internetul gratuit de la Vodafone

În zilele de 12 și 13 septembrie, Vodafone dă net gratis la tot poporu’*: dacă ești utilizator al serviciilor Vodafone nu trebuie să faci nimic, pur și simplu se opresc contoarele și poți sta pe net până-ți crapă bateria din smartphone!

Iată, deci, ce poți face cu netul gratis pe care ți-l dă Vodafone zilele astea: 

  1. Să te abonezi la canalul meu de YouTube și să ajungi la zi cu toate vlogurile. Nu-s multe, deci îți ajunge un weekend și îți rămâne timp și pentru alte vloguri
  2. Să înveți versurile melodiilor preferate, tot de pe YouTube, ca să nu te mai faci de rușine la karaoke
  3. Să urci pe Facebook toate pozele din telefon. Știu că sunt multe, că și eu am sute, chiar dacă le golesc din când în când pe desktop! Pe Facebook le poți urca într-un album privat, la care să nu aibă nimeni acces, iar după asta le poți sorta și poți muta sau face publice anumite poze. Și toate astea fără să consumi vreun kB de trafic!
  4. Să îți instalezi toate aplicațiile pe care ai vrut să le pui și nu ai apucat. Acum e momentul.
  5. Să te plimbi virtual prin New York, Los Angeles, Paris, Londra, Cluj, Viena, Roma, Florența, Praga, pe unde vrei tu. Instalează-ți aplicația Google Street View Android / iOS și poți să vezi absolut orice loc din lumea asta care a fost fotografiat de Google.
  6. Să înveți să gătești ceva nou. E un moment potrivit, poți vedea filme cu rețete culinare de câte ori e nevoie, până când înveți cum se face prăjitura Petre Roman. :)
  7. Să te apuci de vlogging. Sâmbătă și duminică poți să te duci în oraș, să te filmezi și să urci filmele pe YouTube de oriunde.
  8. Dacă nu ai chef de vlogging, poți să „scapi” de toate filmulețele din telefon urcându-le pe YouTube. Nu ai cont? Dacă ai Android, ai și o adresă de Gmail, iar dacă ai cont de Gmail ai și cont de YouTube. Și dacă nu ai, fă-ți unul, durează câteva secunde.
  9. Să-ți instalezi aplicații precum HBO Go ori SeeNow și să începi seriale noi. Asta-i cam trasă de păr, pentru că la mine pe telefon nu merge HBO GO și Seenow are doar câteva chestii…

* tot poporul care are abonament sau cartelă prepaid Vodafone, evident. Clienții celorlalte rețele pot testa gratuit rețeaua după acest weekend, solicitând de la magazinele – nu dealerii, magazinele – Vodafone un SIM special.

Alte idei? Știu că o să ziceți pornache, știu. Pe astea păstrați-le pentru voi, eu ziceam de alte idei. :D

Foto: Technology, de la Shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.