A plouat frumos

raindrops Aşa de frumos a plouat în seara asta în Hunedoara… văzusem pe la Siropel şi De Ce că în Oradea şi Timişoara a plouat sănătos şi o aşteptam şi eu.

Şi a venit. Şi s-a răcorit.

Da, da, ştiu că am zis că e naşpa că pe toate blogurile şi posturile TV vom vedea numai ştiri despre vreme, caniculă etc, dar acum a plouat, deci nu mă plâng de nimic. Doar mă bucur de ploaieee!

Go on and hate me now! :P

UPDATE: Iar plouă! Am plecat pe balcon.

SECOND UPDATE: Oamenii cu termopanu’ ne-au adus geamul ieri. Ploaia, cu bun simţ, ne-a aşteptat pe noi, n-a venit cât am avut ditamai gaura în perete.

9 thoughts on “A plouat frumos”

  1. mi-au spus niste oameni ca englezii nu discuta de pamplezir despre vreme mai tot timpul, ci pentru ca au motive: ploua pe neasteptate, ninge rar, e arsita cand nu te pomenesti etc..plus ca e cool sa aflu cum e vremea in Deva, cand io crap de frig la 18 grade, la serviciu, iar daca ies o sa lesin, de la asfalt bucurestean topit. asa ca full report, please, vantul cu ce viteaza bate?

  2. unde sunt eu tanjesc dupa o raza de soare …ploaie …..cred ca toti norii din lume se nasc in anglia.daca ai nevoie trimit unu prin mail:))

  3. @je: :)) as avea eu nevoie de vreo 3, se poate?:p…

    Cat despre ploaie… stiu.. e frumos cand ploua dupa o zi caniculara :x…

  4. Je, vreo doi nori vreau şi eu, îi ţin deasupra mea şi am o vară fericită!
    Monica, acu’ e numa’ bine, soarele stă ascuns şi e încă răcoare. Sper s-o mai ţină aşa… o vreme.

  5. si la arad a plouat sanatos noaptea asta. in timp ce eu dormeam ca un animal prietenul meu era pe balcon si strangea hainele puse la uscat :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.