Adriana Nedelea ar trebui să fie imaginea RedBull în România

Dacă nu v-aţi aruncat încă televizorul pe geam, pe Adriana Nedelea o ştiţi, probabil, de la Realitatea TV. Ea prezenta acolo Prime Time News, de la ora 8 seara. De la începutul lunii iunie, Adriana s-a mutat la Digi 24, unde cred că nu intră în direct fără trei shot-uri de espresso şi două doze de RedBull.

Era ea agitată şi la Realitatea şi vorbea mult, dar de când o văd zilnic pe Digi 24, mă gândesc că ar fi bine dacă ar observa-o şi cei de la RedBull şi i-ar propune să reprezinte imaginea băuturii energizante în România. Eu cred că nimeni nu are atâta energie în fiecare zi, fără ceva stimulente. Nu văd cum poţi să fii super activ şi dinamic zi de zi, cel puţin nu în halul felul în care e femeia asta!

Intră în direct cu corespondenţii din toată ţara, se învârte în „studioul virtual”, comentează, pune prea multe întrebări, nu-i lasă pe colegii ei să termine de vorbit [pe una, săraca, am văzut-o cum vorbea „fără punct”, nu lăsa nici o secundă de pauză între idei sau fraze, de teamă că-i mai puşcă Nedelea o întrebare înainte să-şi termine monologul], citeşte de pe tabletă, gesticulează amplu, cere soluţii, se arată revoltată şi toate pică pe capul bieţilor corespondenţi.

Per total, cred că este un jurnalist bun, dar pentru mine e mult prea obositoare. Şi mai cred că în afară de isterica Dana Grecu, nu o admiră nimeni sincer. Apropo de Dana Grecu, nu-mi aminteam numele ei de familie şi am căutat pe Google „isterica Dana”, iar Good Guy Google mi-a sugerat „isterica Dana Grecu”. Merci, Google!

La Realitatea, Adriana Nedelea parcă nu era chiar atât de efervescentă. Cred că-i dădeau cafea decofeinizată fără să ştie!

5 thoughts on “Adriana Nedelea ar trebui să fie imaginea RedBull în România”

    1. @Piticu21: Toţi aveţi „ceva” probleme, reclamele şi promo-urile au mulţi decibeli, iar ştirile şi celelalte emisiuni au mai puţini. Trebuie să stau tot cu telecomanda în mână: mai încet când sunt reclame, mai tare când încep ştirile.
      Chiar nu se poate reglementa treaba asta cumva? Ia să „fac” eu o întrebare la CNA… :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.