Am fost – iarăşi – în Real virgulă minus

Am ajuns la Real pe la 11 seara. Se pare că în vinerea mare sunt mai mulţi cumpărători întârziaţi decât în marţea mare [sau marţea nu-i mare? de joia mare şi vinerea mare am auzit, marţea nu ştiu dacă-i mare sau nu, pentru mine a fost, pentru că m-am trezit destul de devreme şi m-am culcat după vreo 24 de ore]. Parcarea de la hypermarket-ul Real din Deva era pe jumătate plină, cum n-a mai fost de multişor, înăuntru plin de lume, un cuplu care cumpăra 20-30 de pungi mari de croissante 7 Days cu ciocolată, nişte prieteni din Orăştie care căuta nuş’ ce jucării „ultimul răcnet” [ceva roboţei ascunşi într-o bilă, care se desfac când îi arunci pe o carte magnetică] şi… noi, în căutarea maşinii de făcut tăiţei. Nu pentru că m-ar fi lovit „pofta” de gătit, ci pentru că aveam nevoie de ea pentru Fimo, of course.

La coadă n-am mai stat o oră, ca atunci când s-a deschis Real şi toată lumea a crezut că dă lovitura dacă merge noaptea la cumpărături, ci vreo 15-20 de minute, timp în care un tip l-a întrebat pe Sebi ce-i cu „saitul ăla, Vis urât” de pe hanoracul lui. Am plătit, mi-am luat căţeii [autocolantele alea mici pe care le adun ca să primesc căţelul de pluş] şi-am venit acasă. Foarte lejer.

14 thoughts on “Am fost – iarăşi – în Real virgulă minus”

  1. Si tu strangi pentru catelul ala? :)) Macar cat de mare e… ca aud de la o gramada de oameni ca strang sa isi ia catel. :))

  2. Aşa e noaptea şi prin Bucureşti, dar dacă te pune necuratul să mergi ziua, plăteşti acest preţ prin nervii întinşi la maxim. Ce căţeluşi că nu am mai fost în real de ceva vreme ?

  3. ma indoiesc ca Sebi considera la fel de „foarte lejer” si seria asta de cumparaturi :)pacat ca nu ne-a scris si versiunea lui despre cum a fost vinerea mare in real virgula minus :)

  4. la arad s`a deschid real de ceva vreme si nu m`am dus niciodata. nu ma prea pasioneaza magazinele de genul asta, prea mari, prea multe produse si rafturi. prefer billa ca e cel mai mic si are de toate.

  5. Deci sa inteleg ca un catel de plus de ala iti scoate din buzunar peste 1000 RON – sa stii ca au fost isteti astia de la Real. :))

  6. Cu intarziere la comment…logic doar au fost Sarbatorile.. catelusii de plus intr-adevar te fac sa scoti din buzunar 1000 RON (25 puncte X 40 Lei punctul). Eu am luat unul deja, un Papillon mai exact:)…sunt ciudatei rau pentru ca au corpul mic si capul foarte mare…super dispro-portionati…dar pe cat sunt de ciudati pe atat sunt de simpatici:P…mie-mi place la nebunie Cutzulake meu.. Referitor la sarbatori la Real..pe mine m-a incantat ca la cumparaturi peste 200 lei am primit o reducere de 40 lei, de sarbatori :D Multumesc REAL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.