Am hrănit un blogger

Good karma for me!

Nu ştiu dacă m-am plâns sau ba, dar zilele astea sunt cam singurică la muncă, trebuie să fac treaba a trei oameni. E groaznic… Iuliana, Kitty, veniţi odată acasă!

dan terteci Ei bine… cum stăteam eu azi în cele 45 de grade Celsius din redacţie, cu un ventilator care abia mai respira suflând pe mine şi corectând în draci paginile pe care eu le şi tehnoredactasem, se deschide uşa… era onorabilul domn Terteci.

Terminase omul munca la ziarul pe care-l păstoreşte şi a venit să-mi dea „bună ziua” la ora 1. L-am servit cu suc, pită şi salam – ce-am avut prin „cămară”. Şi i-a plăcut atât de mult salamul, încât m-a lăsat să-i fac şi-o poză. ;)

Acu’, dacă stau bine să mă gândesc, puteam pune alt titlu acetui post: Din bucata mea de pâine am hrănit un om şi… Nu, că nu rimează!

Nu vă faceţi griji, Dan e un mitic de treabă şi nu îl deranjează glumele mele. Cel mult, îmi poate oferi un cap în gură.

14 thoughts on “Am hrănit un blogger”

 1. Da halatul ? Rosia? Unde e rosia? Dan am vazut ca se da la baseasca aia mica. ( nu stiu de ce, dar refuz sa-i scriu numele elenei cu litera mare)

 2. @2/2 – nu ma dau la ea, mi-am facut o poza sa-mi creasca ratingu’
  @shob – eram varza

  @Denisa – multumesc mult. am ajuns acasa si nu am mai mancat nimic. am cazut rupt!

 3. Dan, să-ţi fie de bine!
  2/2, roşii n-am avut. Ţi-am zis că i-am dat ce aveam prin cămară.
  Mariuskl, da, Granini de mere. Yum!

  Deci domnu’ Dan Terteci le oferă câte un cap în gură tuturor prietenilor. Iar prin „oferă” înţelegem că îi întreabă, delicat: „Vrei un cap în gură?”.

 4. deci, sa inteleg ca daca ne e cumva foame, tre sa venim pana la deva? auzi, data viitoare cand vii spre Ocna, ia un salam, o paine si niste rosii de musai, si da un telefon :))
  sotie de blogger, mama pentru blogosfera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.