Am mai testat o dată șamponul uscat Batiste

De data asta, în cadrul campaniei de la BUZZ Store. Am primit două tuburi de șampon uscat spre testare și de data asta mă declar mulțumită. Vedeți de ce în video-ul de mai jos. 

Primele impresii despre șamponul uscat Batiste le puteți citi aici.

Dacă sunteți din Hunedoara și v-am făcut curioase, să știți că mai am câteva mostre de dat. Let me know.

buzz

Oricine poate să testeze cele mai noi produse de pe piață, înscriindu-se pe site-ul BUZZ Store (click cu încredere).

Pe măsură ce apar noi campanii de testare de produse, vă înscrieți la testare completând un chestionar și dacă vă încadrați, veți primi gratuit acasă produse. Uneori, produsele pot fi testate doar de către cei care locuiesc în orașele mari, dar eu locuiesc în Hunedoara și până acum am testat destule produse.

3 thoughts on “Am mai testat o dată șamponul uscat Batiste”

  1. Eu inca sunt sceptica in ceea ce priveste samponul uscat, in general. Recunosc, pana acum nu am folosit Batiste, dar am folosit unul din America, foarte laudat, de altfel, insa parca tot nu mi se pare ca da randament. Parul mi-l simt mai putin gras, dar nu prea se vede acelasi lucru. Pe langa faptul ca ma mananca scalpul de la el…

  2. Va pup cu drag, am testat mai multe produse in campaniile Buzzstore, fel de fel, incepand cu Martie 2015, nu am apucat insa si acest produs, incet incet am inteles ca prin Buzzstore chiar se poate face marketing serios dar si verifica produse de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.