Angelli: încă un slogan stupid

Angelli Cherry – Atracţie fatală.

Conform DEX, FATÁL, -Ă, fatali, -e, adj. 1. Care are urmări nenorocite pentru cineva sau ceva; care pricinuieşte moartea; funest. Greşeală fatală. Lovitură fatală. ♦ Nefericit, nenorocit, trist. Deznodământ fatal. 2. Care se consideră că este fixat de destin; care nu poate fi înlăturat; inevitabil. 3. Care provoacă o atracţie irezistibilă (şi nefericită).

Şi poza, dacă n-aţi văzut încă reclama. Eu am văzut-o prin toată ţara, iar asta e fotografiată la Deva.

Atractie fatala

Cum mama naibii sunt atât de stupizi? Dexonline e prima şi cea mai la îndemână unealtă/resursă. Repet: cum mama naibii pot unii să fie atât de proşti?

UPDATE: Poză din Iaşi, de la Cipoc:

12 thoughts on “Angelli: încă un slogan stupid”

 1. Noa acu` si tu. Grea gramatika asta. Cert este ca nu-i de gluma „Consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii”. Probabil ca o sa ne spuna asta daca cineva are ideea sa-i dea in judecata. Cinic nu? Ascunzi un mesaj ciudat de adevarat intr-o reclama care ar trbui sa iti vanda produsul.

 2. Pingback: angelli-pasiune de fatalau | Ciprian's blog
 3. Autoarea acestui articol probabil traieste pe alta planeta … si asta e singurul slogan pe care l-a auzit vreodata … ce sa mai spun No comment ….
  Draga Denisa,
  priveste cu mai multa atentie in jurul tau si ai sa vezi multe alte lucruri cu adevarat stupide …
  De asemenea te sfatuiesc sa vezi emisiunea lui Andi Moisescu… ai ce vedea …. si poti compara …

 4. Cristina, faptul că există alte sloganuri „cu adevărat stupide” nu îl face pe ăsta mai puţin stupid. Probabil că tu trăieşti pe planeta celor care gândesc astfel de idioţenii şi scrie în fişa postului că trebuie să urmăreşti blogurile care scriu despre idioţeniile create de voi şi să combaţi ideile de pe aceste bloguri. Nu-ţi prea iese, să ştii că iei banii degeaba. :D

  Recesiune plăcută îţi doresc!

  1. @Denisa:
   De ce? Tu unde traiesti?
   Intrebarea mea ramane valabila. Daca n-ai inteles, te mai intreb odata: PE CE PLANETA TRAIESTI?
   Sau poate ar trebui sa te intreb daca ai inteles ceva din ce am scris…
   Imi place ca stii sa-i caracterizezi pe altii stupizi si idioti…. dar uita-te intai la tine ce comentarii fara sens faci! Despre ce vorbesti cand scrii despre „fisa postului” (a cui fisa?), „idioteniile create de voi” (care voi?), „iei banii degeaba” (care bani?).
   Sunt doar un cetatean obisnuit al acestei tari, ca si tine …. doar ca eu sunt mai putin stupida si nu trag concluzii fara sens

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.