ANPC răspunde

Doamnei Denisa Lala

Referitor la reclamatia dumneavoastra depusa online si inregistrata la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor cu nr. 579/ON/28.02.08 prin care solicitati rezolvarea aspectelor reclamate, va comunicam faptul ca aceasta a fost înaintată către Oficiul pentru Protecția Consumatorilor Hunedoara care este competent să o soluționeze.

Acestia va vor contacta în cel mai scurt timp pentru solutionarea reclamatiei dumneavoastra.

Cu stima,
Irina Ciausu
Consilier

Aştept cu interes să mă contacteze OPC Hunedoara. Reclamaţia se referea la „incidentul” de la Artima. Nu mă las, vorba unui fost coleg de liceu, „asta nu rămâne aşa!”. :D

3 thoughts on “ANPC răspunde”

  1. sper sa primesti un raspuns satisfacator, ca il meriti, macar ca ai observat diferenta aia de pret. e o chestie marsava, aia ciupesc un pic de la sute si mii de oameni.

  2. Bine faci. Nu te lasa, merita sa lupti pentru dreptate. Ar fi bine ca tot mai multi sa-ti urmeze exemplu. Nu e vorba de maruntisul acela, ci de gestul in sine. De ce sa fim considerati usor de pacalit, usor de furat, de fapt.

  3. am scris si eu pe net si am primit raspuns ca se vor trezi in teritoriu sa solutioneze si voi fi contactata… acu’ vreun an… da’ am rabdare! (sper sa se fi schimbat ceva intre timp)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.