Aqua Sara + Real = Love

Sunt o mare consumatoare de apa minerala. Zice lumea ca nu-i sanatoasa, ca apa plata e de fapt buna pentru organism, dar nu stiu cum sa va zic… Eu am zis mereu ca nu as putea sa emigrez din cauza ca in nici o alta tara nu se gaseste apa minerala ca la noi. Nu stiu nici o alta tara care se poate lauda ca produce „Regina apelor minerale”.

Noi avem Borsec si alte cateva zeci ori chiar sute de ape minerale senztionale, in timp ce ei au un fel de sifon imbuteliat la pet-uri si vandut la pret de apa vie.

De fiecare data cand ajung in raionul de ape minerale al vreunui supermarket, ma simt ca un copil intr-un magazin de jucarii. Oare ce a mai aparut, cum le-au rearanjat si mai ales unde mi-au ascuns apa minerala favorita?

Ieri am avut parte de o surpriza faina, in Real: apa minerala Aqua Sara, noua mea favorita, costa 1,79 lei la sticla, dar daca o cumperi la bax [„six pack”] platesti doar patru sticle, doua sunt gratuite.

Asa am cumparat noua litri de apa minerala de calitate „prima-ntai” cu sapte lei si ceva in loc de 10 lei si ceva. Plus ca apa „mea” era foarte frumos semnalizata la raft ca produs local, lucru pe care, din pacate, nu l-am intalnit la nici un alt supermarket. Kaufland nici macar nu vinde Aqua Sara. Si e atat de buna!

Jos palaria pentru un parteneriat si in folosul cumparatorului!

3 thoughts on “Aqua Sara + Real = Love”

    1. @Andreea: Există… o grămadă!
      Preferatele mele sunt Borsec, Tuşnad, Poiana Negri, Lipova. Mă tem că Aqua Sara nu se găseşte peste tot, dar e foarte, foarte bună. Dacă ai drum prin Deva, să te bagi la Real şi să-ţi iei. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.