Arsenal Park NU este deschis!

După ce toată presa a scris şi difuzat ştiri despre Arsenal Park, un complex în care nişte oameni de afaceri din Timişoara [de la Grupul Bega] au investit o căruţă de bani, ieri am mers cu oamenii de la Airsoft Deva ca să vedem cum se prezintă şi să fac poze. Numai că la poartă am fost întâmpinaţi de… portar, care ne-a spus că Arsenal Park a fost doar inaugurat, dar încă nu poate primi clienţi, pentru că nu este deschis.

Câte persoane or mai fi mers la Arsenal Park zilele astea doar ca să constate acelaşi lucru? De ce au inaugurat patronii marele şi atât-de-aşteptatul complex, dacă nu l-au deschis şi pentru public? Şi-apoi, faptul că nu ne-au lăsat pe noi să intrăm ca să facem nişte poze nu e deloc grav, din moment ce complexul nu este încă deschis. Grav este că toată presa prezentă la inaugurare a dat ştirea că s-a deschis Arsenal Park, că oricine se cazează acolo poate dormi – la propriu – pe un tanc, că aşa şi pe dincolo. De ce, fraţilor? De ce să le spuneţi fraierilor care vă cumpără ziarele şi vă urmăresc emisiunile de ştiri că s-a deschis ceva care încă nu s-a deschis?

 • Hunedoreanul zice că „resortul” şi-a deschis oficial porţile sâmbăta trecută. Fals! Şi-a deschis porţile doar pentru presă, ca voi să-i lăudaţi. Iar voi aţi făcut exact ce-au cerut ei.
 • La ştirile Pro TV Deva am prins doar sfârşitul ştirii, dar tot am văzut că oamenii erau îndemnaţi să „se iubească pe tunuri”. Să se iubească liniştiţi, dar nu acum, pentru că nu s-a deschis complexul.
 • Cei de la Click n-au menţionat mare lucru despre complex, mai mult i-a interesat să relateze ce-au făcut „vedetele” prezente la deschidere. Atenţie: deschidere, nu inaugurare!
 • Mesagerul Hunedorean* le spune cititorilor săi până şi tarifele de cazare, nimic despre faptul că pentru cei de la Arsenal Park, inaugurarea nu-i totuna cu deschirerea.
 • Şi Adevărul de seară zice că „s-a deschis”. Bravo, bă! Profesionalism maxim!
 • Cristi Brancu este şi el convins că a participat la „deschiderea unui loc senzaţional”.

Eu m-am plictisit să caut, dar puteţi vedea toate menţionările din presă pe site-ul oficial Arsenal Park. Dacă până şi pe site-ul oficial scrie că s-a deschis, poate am visat eu urât ieri şi de fapt complexul este deschis, doar că portarului nu i-au plăcut feţele noastre şi nu ne-a lăsat să intrăm.

Spre deosebire de oficialii Arsenal Park şi de toată presa care a participat la inaugurarea complexului, eu nu am nici un motiv să-mi mint cititorii**, aşa că, dragilor, dacă veniţi de departe şi vreţi să vă cazaţi la Arsenal Park, ca să vă iubiţi pe tunuri, poate că ar fi bine să daţi nişte telefoane înainte şi eventual să vă rezervaţi o cameră la un hotel din apropiere. Doar aşa, ca să fiţi siguri.

* Mesagerul Hunedorean s-a sesizat şi a transmis nemulţumirea mea reprezentanţilor Arsenal Park. Aşa se face că, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 24 iunie, Amalia Matei, reprezentant relaţii cu publicul din partea Arsenal Park, a declarat următoarele:

Este adevărat că au fost câteva neînţelegeri, unitatea fiind închisă, imediat după inaugurare, pentru a se face curăţenie în urma persoanelor cazate cu ocazia evenimentelor organizate în acea perioadă. Cred că se va decide ca, în fiecare săptămână, în intervalul luni-miercuri, unitatea să fie închisă tocmai pentru astfel de servicii de igienizare a parcului şi spaţiilor de cazare. În plus, s-a solicitat o serie de servicii neprevăzute, pentru care nu sunt stabilite tarife. Cum a fost şi grupul de turişti cărora li s-a spus că unitatea este închisă pentru curăţenie, dar care vroiau doar să se plimbe prin pădure. În cel mai scurt timp, toate micile neajunsuri vor fi remediate.

Felicitări oamenilor de la Mesagerul Hunedorean pentru promptitudine! O mică menţiune, totuşi: nu ni s-a spus că untiatea este închisă pentru curăţenie, ni s-a spus că nu este deschisă publicului şi că încă nu există personal angajat.

9 thoughts on “Arsenal Park NU este deschis!”

 1. merci de pont, ma gandeam si eu sa le fac o vizita. Ratacit intr-o scurta vacanta prin preajma (ma rog relativ „prin preajma” ;) ) parcului ma tenta sa vaz si eu grozavia. Multumesc ca mi-ai economisit timpul si nervii.

 2. Si eu trebuia sa merg ieri sa merg maine acolo, ca se faceau angajari… bine ca nu m’am dus, se fac numai peste 2 saptamani…

 3. nu as fi stiut de loc daca nu citeam la tine. am intrat la ei pe site, camerele arata fain (ma indoiesc ca asa e in armata :) ) si ideea e foarte buna, mi`ar place sa petrec un wekeend pe acolo jucandu`ma de`a armata.

 4. Arsenal park este deschis . A-ti dat peste un portar care in loc sa vaspuna ca este ocupat in totalitate , adica nu mai sunt locuri … a zis altceva

  Simbata 27iunie e o actiune specila cu Airsoft Timisoara

  45 euro cazare , masa si program airsoft / persona

 5. Arsenal Park este deschis. Puteti vedea imagini de la jocul de Airsoft de simbata pe forumul Arsenal Park. Pentru accesul in parc este necesara o rezervare pe site sau telefonic. Va asteptam!

 6. Pingback: La Arsenal Park | Denisuca - nevastă de Coşmar
 7. locuiesc in orastie si am fost la Arsenal Park si nu ni sa dat voie sa intram pt k sunt cazati copii asazisilor parlamentari si pana joi nimeni nu are voie.cam e o mare tampenie chestile astea,dupa ce atata tam tam in legatura cu parcu asta pt k pana si aici se intra pe pile.

  1. Dody, cel mai bine ar fi să dai un telefon din timp. Este proprietate privată şi nu cred că poate să intre oricine, oricând acolo doar ca să viziteze parcul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.