Asortează camera copilului!

Ştiaţi că Gealan produce ferestre cu profile colorate, numai bune dacă-ţi plac culorile şi te-ai săturat de alb? Profilele de ferestre se numesc Acrylcolor. Au o grosime cu 0,5 mm mai mare decât a oricărui strat de vopsea, astfel că stratul exterior din plexiglas colorat are o rezistenţă ridicată în faţa agresivităţii intemperiilor – cum ar fi soarele, vântul, ploaia sau variaţiile bruşte de temperatură.

Mi-ar fi plăcut să am, în copilărie, o cameră vesel colorată. Am avut, în schimb, o cameră foarte lungă și relativ îngustă, apoi, după ce am schimbat camera, mi-am amenajat-o aproape cum mi-am dorit. Sunt de părere că nu-i târziu nici la maturitate să îți vopsești pereții în culori vii și chiar nu văd nimic în neregulă cu floricelele pictate pe pereți. Iar când o să am un copil, sigur o să-i amenajez camera în așa fel încât să nu mai vrea să plece niciodată de-acasă [glumesc!].

Pentru părinţii care nu visează în alb-negru şi care vor să se laude cu munca pe care au depus-o în a amenaja camera copilului, Gealan are un concurs pe Facebook, Asortează camera. Ca să participaţi, încărcaţi o poză cu camera copilului, apoi o asortaţi unei ferestre virtuale Gealan Acrylcolor. Aveţi de ales între: roşu maroniu, gri antracit, gri ardezie, verde închis, gri fereastră, gri agat, argintiu similar, negru maroniu, alb aluminiu, edelweiss, alb crem şi maro sepia.

După aceea, strângeţi cât mai multe voturi / Like-uri şi puteţi câştiga – pentru copiii voștri – unul dintre premiile puse în joc: bicicletă din lemn fără pedale; telescop; joc de construcţii tip puzzle plus camion de lemn.

Succes!

6 thoughts on “Asortează camera copilului!”

  1. eh asa in configurator arata bine, eu am avut o viziune cu o casa, fatada de o culoare, restul geamurilor maro (sa zicem) si geamul din camera copilului albastru.
    daca le pui pe toate colorate e frumos. daca unul are o culoare diferita e ciudat.

  2. Maddy, cred că GEALAN poate livra aproape orice combinaţii de culoare. Pot fi culori diferite la exterior şi interior. Exteriorul ferestrei poate fi asortat faţadei, iar interiorul ei poate fi ales în funcţie de stilul de mobilier. Este posibilă aproape orice variaţie de Acrylcolor, decor lemn sau folie uni. Şi mie mi s-ar părea ciudat ca un singur geam să aibă o culoare diferită la exterior. :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.