Aţi sărbătorit fericiţi?

Sper că da; eu am fost afk* zilele astea, ocupată cu lucruri foarte normale cum ar fi cumpărarea de mici cadouri pentru ai mei, admirarea micului brăduţ artificial pe care şi l-a împodobit mama – n-am mai sacrificat brazi de mulţi ani, e păcat, prea multă bătaie de cap etc, am mâncat, am băut, am dormit. Chestii tradiţionale. :D

De-atâtea ori am auzit vorbindu-se despre datină, tradiţie, un colind, o colindă, colindători, Moş Crăciun, Grich, că mi-am adus aminte de ce nu-mi prea place Crăciunul. Nu zic mai multe, că şi-aşa am impresia că vorbesc singură acum, toată lumea fiind mai mult ocupată cu sărmăluţe şi alte chestii tradiţionale şi mai puţin cu statul pe net – ceea ce nu-i un lucru rău, să recunoaştem.

Ne-auzim de mâine încolo, anul nu s-a terminat încă şi nici eu nu-s în concediu. Până atunci, să fiţi sănătoşi, vorba lui Adi Hădean!

*afk=away from keyboard[s]

3 thoughts on “Aţi sărbătorit fericiţi?”

  1. As vrea sa se faca odata o adunare a celor mai mari blogari si sa se faca un articol impotriva tiganilor.Nu sunt rasist repet asta.Dar am avut surpriza sa ajung pe la spitalul de urgenta iar dupa mine sa vina un grup de tigani la un preinfarct.Erau 50 la numar poate mai mult.Vroiau sa intre peste medici,au amenintat paza, scuipau pe jos tipau era nebunie.Se creease o panica ingrozitoare.Apoi au venit mascatii.Inutil dupa 10 min au plecat si ne-au lasat cu tiganii gata sa ne linseze.Diferenta intre noi si ei este ca noi nu avem voie sa parcam in fatza spitalului tiganii au avut voie nu a zis nimeni nimic.Tiganii conduc Q7 noi ce ne permitem.Tiganii au aur cate 10 kg pe ei noi un lantisor de 12 gr maxim.Noi platim taxe si impozite ei nu.Noi nu putem sa intram peste paza, ei da.Unde e discriminarea?Cine e discriminat?Am sa postez pe blog toata intamplarea sa va minunati in ce tara traim, o tara in care legea pumnului e tot.O tara in care romanii sunt pusi la zis, oamenii cinstiti la zid, o Romania a tiganilor care ar trebui omorati.Voi posta cat de curan un articol sper sa vrea cineva sa il duca departe, momentan voi mai freventa spitalul si nu cred ca voi apuca sa il scriu prea repede e mult de povestit.O sa va cruciti cu totii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.