Atunci când vorbesc despre dantura lor, oamenii…

Cel puţin cei din jurul meu au tendinţa de a-şi băga degetele în gură ca să-mi arate dinţii pe care şi i-au plombat, măselele cu probleme sau orice altceva. Aici m-ar ajuta foarte mult dacă aş fi vloggeriţă [videoblogger, vlogger], pentru că v-aş arăta onomatopeele pe care le scot oamenii care îmi arată dinţii.

– Şi, ce ţi-a făcut dentistul?
– Păi mi-a plombaadkljfdzcldk n măseadkjfsdsndkvn asta şi aici sus apwiţacnvjkds!
– N-am înţeles nimic.
– Uite, aici, nu vezi că alekrflakds aţşsldaqwepocwepo!!!

Sau:

dentist meme– Te doare măseaua?
– Da, cred că asta de sus are o cmdkjvsţpaoewpqkdsjvnc!
– Aha.

În condiţiile astea, mă mir că pe unii dentişti îi amuză pacienţii care încearcă să le răspundă la întrebări în momentul în care ei sunt deja intraţi cu ustensilele în gura lor. Pe asta mi-a povestit-o dentistul meu – cică e o plăcere diabolică a lor, a stomatologilor, de a le pune pacienţilor tot felul de întrebări în momentul în care aceştia nu mai pot să răspundă.

Şi se chinuie bieţii pacienţi să le explice dentiştilor ce îi doare, unde, să le răspundă frumos la întrebări, iar dentiştii… probabil că râd diabolic pe sub măştile care le acoperă gura. 

9 thoughts on “Atunci când vorbesc despre dantura lor, oamenii…”

  1. Am gasit un dentist cu care m-am inteles de minune pana acum. Mi-a dat explicatii pe intelesul meu la tot ceea ce trebuia sa faca si sunt foarte multumita de serviciile lui.

  2. Să vezi cum e când eşti dentist şi încep oamenii să-ţi arate ce mai au prin gură. La o petrecere, de exemplu. Sau pe stradă :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.