Auf Wiedersehen, Wien!

Ultima oră în Viena este de-a dreptul dureroasă. Singurul lucru care mă face să nu plâng este promisiunea lui Sebi că ne vom întoarce. De preferință, într-un weekend fără ploaie.

Chiar dacă a plouat și-am avut parte de vreme urâtă, tot am reușit să vedem mare parte dintre obiectivele recomandate de minunații cititori ai blogurilor denisuca.com și visurat.ro și să „bifăm” cel mai mare șnițel din Viena, un apfel strudel de la mama lui și bere afumată sau bere cu chili. Asta ca să nu mai spun de ciocolată. Mai bine nu spun.

Pe ultima sută de net, trebuie să-i mulțumesc lui Radu pentru excursia asta superbă și vă „trimit” pe blogurile Despinei şi al lui Ionuţ, că şi ei au scris despre excursie.

9 thoughts on “Auf Wiedersehen, Wien!”

  1. salut!
    acum stau in casa si regret ca nu m-am intalnit cu voi la o bere. Si oricum am stat in casa. Nu aveam tragere de inima ptr altceva. In retrospectiva imi dau seama ca you have to make the most out of life.

    Cu drag,
    Marina

  2. Ah, sunt incantat ca v-a placut Viena. O alta recomandare, dar pentru lunile iulie si august. In fata Primariei, este un festival de film muzical, dar si zeci de chioscuri, de unde poti cumpara feluri de mancare indoneziene, indiene, japoneze, etc. Cine nu cred ca jazzul merge cu chickentikka, sa incerce…

  3. Ce bine ca suntem doua care „plangem” cand plecam din Viena. De fapt toata Austria este superba. Daca as avea anii tai cred ca as fi in stare sa-mi cumpar o casuta in varf de munte. Anul acesta sotul meu doreste Spania, dar neaparat trebuie o zi si la Viena. Astept poze si multeeeee amanunte. Am uitat, bine ati revenit sanatosi.

  4. Ma bucur ca tot mai multa lume descopera Viena, tarile germanice in general, in detrimentul Greciei, Turciei care sunt si ele eosebite, insa cele germanice chiar nu mi se par suficient de apreciate si chiar au chestii geniale!:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.