Avem nişte politicieni retardaţi

Avem politicieni retardaţi, pentru că nu văd alt cuvânt care să descrie mai bine felul jenant în care unii politicieni evită să spună numele Împăratului Traian atunci când cântă imnul naţional.

„Imnul naţional, intonat în debutul festivităţii de lansare a candidaţilor USL de la Sinaia, a fost întrerupt chiar în momentul în care s-ar fi ajuns la numele Traian, incidentul stârnind suprinderea şi amuzamentul preşedintelui PNL, Crin Antonescu, aflat în prezidiu”. [sursa]

În versurile „Şi că-n a noastre piepturi păstrăm cu fală-un nume. Triumfător în lupte, un nume de Traian!” e vorba despre Împăratul Traian, dobitocilor, nu despre Traian Băsescu. Iar faptul că faceţi alergie la prenumele preşedintelui spune multe despre voi.

9 thoughts on “Avem nişte politicieni retardaţi”

  1. E absolut jenant. Oare nu exista vreo lege care sa sanctioneze „ciumpavirea” imnului, la fel ca in cazul denumirii oficiale a tarii, a drapelului si a alte insemne oficiale?

  2. Un alt retardat,presedintele gastii de mafioti numita frf,si anume gunoiul national numit sandu mircea,a facut fix acelasi lucru la meciul Romania-Franta,asa ca…nimic nou sub soare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.