KiK, Sinsay, Zoocenter și Altex, într-un nou ”shopping center”, la Hunedoara

Cometex inaugurează cel de-al 11-lea parc comercial din rețeaua sa, în municipiul Hunedoara

Altex este principalul ”chiriaș” al acestui centru comercial, ocupând și cea mai mare suprafață.

Cometex, companie dezvoltatoare de parcuri comerciale, deschide pe 28 martie 2024 un nou centru comercial modern. Noua destinație de shopping aduce în atenția cumpărătorilor retaileri renumiți, atât la nivel național, cât și internațional, printre care Altex, KiK, Sinsay și Zoocenter. Cu o suprafață de 5.000 de metri pătrați, Cometex Retail Park Hunedoara reprezintă rezultatul unei investiții de peste 4 milioane de euro. Rețeaua companiei de parcuri comerciale ajunge astfel la 11 locații în toată țara.

Cel mai nou centru comercial din municipiul Hunedoara, situat pe B-dul Traian nr.7B lângă magazinul Dedeman, se adresează tuturor locuitorilor din oraș și din imprejurimi. Mixul de chiriași oferă o nouă experiență de cumpărături hunedorenilor in domeniul electro-it, fashion și produse destinate animalelor de companie. Deschiderea acestui parc retail face parte din strategia de dezvoltare Cometex de a aduce clienții mai aproape de branduri importante, atât românești, cât și internaționale, din mai multe domenii creând astfel destinații referință pentru cumpărători.

Ne extindem în orașul Hundoara cu un nou parc de retail care va face parte din rețeaua națională Cometex, sustenabil din punct de vedere energetic, cu accent pe protectia mediului înconjurator. Hunedorenii vor găsi exclusiv în noul Cometex Retail Park branduri precum KiK, Sinsay și ZooCenter iar Altex, partenerul nostru de cursă lungă, va fi prezent cu unul dintre cele mai mari magazine din regiune. Suntem încrezători că noul parc de retail va contribui la dezvoltarea economică locală.

Vicențiu Spătaru, Directorul General Cometex
În ordinea ”numerelor” de pe ”tricou”: ZooCenter, KiK, Sinsay. Nici urmă de DM :(

Noul proiect de retail are panouri fotovoltaice, stații de încărcare pentru mașini electrice și sisteme de iluminat inteligent cu consum redus de energie, soluții tehnologice adoptate pentru o eficiență energetică sporită și centrate pe protejarea mediului.

Cometex are acum în portofoliu 11 parcuri de retail operaționale aflate în orașele: Brașov, Dej, Deva, Giurgiu, Hunedoara, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Satu Mare, Turnu Magurele, Huși și Vatra Dornei, și în cursul acestui an Cometex își propune să deschidă încă 5 proiecte de tip retail park. Toate proiectele marca Cometex susțin și promovează practici sustenabile în domeniul retailului, astfel se încurajează utilizarea energiei verzi. În următorii doi ani, planurile de extindere ale Cometex includ peste 20 de proiecte de retail.

Despre Cometex: Compania COMETEX are ca obiect de activitate dezvoltarea, operarea și administrarea de proiecte de retail pe întreg teritoriul României, zonele comerciale urbane cu potențial de creștere și sustenabilitate. Partenerii de retail din proiectele COMETEX sunt branduri cunoscute la nivel național și internațional, pentru activitatea comercială, precum: Altex, Animax, Banca Transilvania, Deichmann, DM, Dr. Max, Fressnapf, JYSK, Kaufland, KiK, Media Galaxy, McDonald’s, Martes Sport, Mobexpert, Maxi Pet, Noriel, Pepco, Practi, Penny, Raiffeisen Bank, Sinsay, Sportisimo, Staer, Takko, Zoo Center, precum și operatori locali și naționali din zona de food&beverages.

Notă personală: eu speram să vină și DM la noi în oraș, cu ocazia asta, mai ales că se numără printre partenerii Cometex. Poate vom avea noroc la următoarea deschidere de centru comercial, la intrarea în oraș, doar că momentan acolo s-au dărâmat clădirile vechi și se curăță zona de moloz, deci va mai dura până la deschiderea noului mall (sper că va fi mall!).

Oficialități la deschiderea oficială, pentru presă, din 27 martie 2024. Pentru noi, ceilalți 😁, magazinele vor fi deschise de joi, 28 martie 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.