AVON lansează parfumul Premiere Luxe

Parfum AVON LuxeVoi cum ştiţi ce parfum să vă alegeţi dimineaţa? Ştiu că sunt persoane care folosesc un singur parfum o perioadă îndelungată de timp, dar eu am multe parfumuri şi niciodată nu ştiu de seara ce aromă voi alege să port a doua zi. Am mai spus-o doar, nu sunt femeia unui singur parfum.

La fel ca mine, AVON vede parfumul ca fiind un accesoriu pe care ţi-l alegi în fiecare dimineaţă în funcţie de starea de spirit şi de planurile pe care le ai pentru ziua respectivă. Aşa că, odată cu lansarea parfumului Premiere Luxe, al cărui imagine este – ca pentru toată gama Luxe – Loredana, AVON mai vine cu ceva nou: Mood selector, un ajutor util pentru alegerea parfumului în funcţie de dispoziţia pe care o avem în fiecare zi.

Astfel, consultând „cartonul” cu sfaturi, vei şti exact ce parfum să alegi în funcţie de cum te simţi: visătoare, curajoasă, graţioasă, seducătoare, încrezătoare, exuberantă, senzuală, strălucitoare, romantică sau elegantă – pentru fiecare dintre aceste stări există un parfum de la AVON numai bun de purtat pentru o zi mai bună. Eu aş fi pus unul sau mai multe parfumuri şi pentru atunci când te simţi copleşită de griji, de muncă, obosită, fără chef de nimic. În aceste cazuri, sfatul meu este să faceţi un duş folosind produsele din gama Planet Spa Bali Botanica, pe mine mă binedispune mirosul puternic şi proaspăt al gelului de duş de fiecare dată când îl folosesc. Dacă ar mai exista şi un parfum cu acelaşi miros, aş fi foarte fericită! Nu exagerez cu nimic, sunt sigură că dacă l-aţi folosit îmi veţi susţine afirmaţiile. 

Mood Selector de la AVONNoul parfum, Premiere Luxe, este pus în dreptul „mood”-ului Elegantă. Aşadar, în cazul meu ar fi un parfum potrivit în rarele zile când mă îmbrac altfel decât în blugi, tricou şi hanorac. Dar asta nu mă va opri să mi-l cumpăr dacă, după ce-l voi mirosi, voi fi convinsă că trebuie să îl am.

AVON Parfumul Premiere Luxe

gama avon luxeAşa cum spuneam, Loredana este imaginea întregii game AVON Luxe, iar din broşura 16, care o are din nou pe copertă pe cântăreaţă, Loredana este şi imaginea parfumului Premiere Luxe.

Şi tot în broşura 16, AVON aniversează un an de când a lansat brandul de machiaj Luxe. Acum un an şi o lună am fost la Bucureşti pentru şedinţa foto prilejuită de lansarea aceste game, dacă vă mai aduceţi aminte. Şi cum o aniversare fără o nouă lansare nu se putea, acum mai există două produse noi, în ediţie specială, prin intermediul cărora AVON a ales să celebreze un an de cand a lansat gama Luxe: pudra strălucitoare şi rujul Luxe Glitz, pe care le vedeţi în imaginea alăturată.

Parfumul AVON Premiere Luxe poate fi cumpărat online de aici.

 

Loredana, imaginea parfumului Premiere Luxe de la AVON

Loredana, imaginea parfumului Premiere Luxe de la AVON

9 thoughts on “AVON lansează parfumul Premiere Luxe”

  1. Astept noul catalog sa vad daca au introdus ceva farduri verzi ca de mov e plin deja. Si pentru ca speranta moare ultima, poate revine tusul de ochi argintiu care a disparut de ani de zile fara urma :(

    1. Păi să sperăm că va citi cine trebuie şi poate reapare tuşul tău preferat. Şi eu sunt fană de verde, dar nu ştiu cum se face că am o grămadă de chestii mov. Inclusiv Crocşii sunt mov, pentru că n-am găsit pe altă culoare.

      1. @Denisa Bârgău: cred ca s`a pierdut in negura timpului, era un tus cu sclipici argintiu de la color trend, foarte de efect, costa pe la 9 lei. fix pe ala s`au decis sa`l faca disparut :-/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.