Acum poţi să-ţi cumperi produse cosmetice direct de pe YouTube — #avonlovesyoutube

În premieră pentru industria de beauty din România, AVON şi YouTube România au lansat canalul Avon Space YouTube Premium Channel. Pe lângă materialele despre cele mai noi trenduri în video blogging, tutoriale, recomandări şi trucuri de frumuseţe, informaţii despre campaniile sociale derulate de AVON, proiectele speciale AVON, o altă chestie faină este că noile clipuri disponibile pe tab-ul AVON Space au produse cumpărabile, adică pe care le poţi cumpăra chiar din clipurile video, printr-un singur click.

Mi se pare că am ajuns foarte departe, de la „AVON lady” care-ţi prezenta catalogul la o cafea, în pauza de masă ori ţi-l lăsa de pe o zi pe alta sau de pe o săptămână pe alta, la cumpărarea de produse cosmetice în timp ce le vezi prezentate pe YouTube. #avonlovesyoutube

Cu un click pe www.youtube.com/AvonCosmeticsRomania, puteţi vedea cum ar trebui să arate toate canalele de YouTube ale firmelor care-şi respectă clienţii. AVON a făcut primul pas, e o premieră în industria de beauty din România, jos pălăria, zic!

Eu văd lansarea acestui canal ca pe o dovadă de respect faţă de sutele de mii de cliente AVON din România. 

1 thought on “Acum poţi să-ţi cumperi produse cosmetice direct de pe YouTube — #avonlovesyoutube”

  1. Au destule produse ok cei de la Avon, dar dermatograful stiu sigur ca nu-l mai folosesc… m-am dat odata cu el si a trebuit sa pipai prin camera ca sa pot sa ajung la baie pentru ca mi-a incetosat vederea destul de serios. Vopseaua de par am auzit ca e foarte buna, inca nu am incercat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.