Azi vreau: Crocs

Magazinul Crocs din România s-a lansat de vreo două sau trei luni şi vinde – ce altceva? – Crocşi, adică acele încălţări realizate dintr-un material special, care nu-i cauciuc şi nici plastic.

Materialul este o răşină din celule închise, un copolimer între acetatul de vinil şi etilenă. Croslite™ este total anti-microbial şi nu reţine practic nici un miros neplăcut. În plus, are proprietăţi deosebite de absorbtie a socului la impact.

Aşa cum este normal într-o ţară civilizată ca România, prima dată am avut parte de copiile ordinare made in China, abia apoi de Crocşii originali. Bineînţeles că preţul cópiilor este de 10-15 ori mai mic, pentru că acestea sunt făcute din cauciuc puturos. O pereche de Crocs costă aproximativ 175 de lei, dar am întrebat în stânga şi-n dreapta şi am auzit că merită toţi banii.

O să-mi cumpăr şi eu într-o bună zi şi-o să vă spun dacă-i aşa.

17 thoughts on “Azi vreau: Crocs”

  1. Da, materialul, Croslite are toate calitatile din lume. Nu sunt vreo victima a modei, dar incaltarile alea sunt incredibil de urate :)

  2. Prima data cand am aterizat in aeroportul din Washington DC am vazut pe cineva incaltat in Crocs si prima reactie a fost „sunt oribili”, „Cum poate cineva iesi asa din casa?” „astia nu au oglinda?”.

    INSA, am incercat o pereche la plesneala si sunt aaaaatttaaatttt de comozi de mi-am luat si eu o pereche de purtat prin casa si o pereche de strada. Desi sunt urati, sunt cei mai comozi papuci pe care i-am purtat vreodata.

  3. Am văzut la cineva acum trei ani. Mi s-au părut ciudaţi, dar comozi. Acum văd că toată lumea are crocşi şi sunt chiar drăguţi. Sau poate m-am obişnuit eu cu ei şi nu mi se mai par…

  4. Eu inteleg ca sunt comozi etc. etc… Mai dar sunt urati rau!!! Ma gandesc ca ar fi putut sa investeasca intru-un design mai dragutel… Imi aduc aminte de proful meu de chimie din liceu, care iarna umbla cu cizme de cauciuc, iar vara cu cizmele de cauciuc taiate la glezne. :)

  5. eu am o pereche, nu crocs, cumparati din germania si sunt mai mult decat confortabili.intr-adevar sunt uratei, dar nu te pune nimeni sa iesi in oras incaltata cu ei.i-am purtat o perioada prin casa , apoi i-am folosit la iarba verde, pana la magazinul de la colt, etc.sunt si foarte rezistenti (perechea mea a fost roasa de 7 catei si au rezistat! :) )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.