Azi vreau laptopul HP Mini Vivienne Tam

Ştiu că am deja un laptop micuţ şi drăguţ primit de la HP, dar mi-a rămas gândul la splendidul model HP Mini 210 creat împreună cu designerul Vivienne Tam încă de când au apărut primele imagini cu acesta.

Culmea, mie nu mi-au plăcut niciodată fluturii, ba chiar aveam o fobie, până când mi-am tatuat unul pe mâna stângă. Prin urmare, n-aveau cum să nu îmi placă fluturii de pe carcasa acestui laptop!

Despre HP Compaq Mini 110, de pe care scriu majoritatea articolelor pentru blog  – şi nu numai, pot să vă spun că este un notebook mic şi foarte deştept. Prin urmare, îmi închipui că  HP Mini 210 este un laptop la fel de mic şi ceva mai deştept. Ca în reclama aia [stupidă, de altfel]: şapte este mai mult decât doi, deci şi 210 este mai mult decât 110.

HP Mini 210 1099EA Vivienne Tam are procesor Intel Atom N470, 2GB RAM, hard disk SATA de 320 GB [deci până acum, este mai tare decât Mini-ul meu], trei porturi USB, cititor de carduri încorporat, multe „alte cele” şi Windows 7 Home Premium – spre deosebire de Windows 7 Starter, ce am eu.

Dar cea mai mare diferenţă dintre cele două modele este la preţ. :D HP Mini 210 costă 2.100 de lei, în timp ce 110 este… ceva mai ieftin.

P.S. Il gasiti pe evomag.ro.

7 thoughts on “Azi vreau laptopul HP Mini Vivienne Tam”

      1. Am eu unul de vanzare , sotia nu l-a folosit aproape deloc, are inclusiv husa de piele intoarsa cu care a fost cumparat. pret 800 roni. tel 0765460021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.