Azi vreau MASH pe DVD

Cu toții am urmărit serialul M*A*S*H. Era pe la mijlocul sau chiar sfârșitul anilor ’90, PRO TV era printre puținele televiziuni existente în România [parcă eram mai puțin nefericiți ca acum, fără atâția analiști de tot felul care se perindă prin studiourile televiziunilor „de știri”] și M*A*S*H era unul dintre puținele seriale cu adevărat vizionabile. Și ce comedie bună! Ce umor fain! Apropo, pentru ăștia mai mici, MASH vine de la Mobile Army Surgical Hospital.

Dup-aia au apărut Vacanța Mare la PRO TV, Bendeac, nu știu de-astea, ori suntem golani, ori nu mai suntem… Noroc că avem MASH pe DVD!

9 thoughts on “Azi vreau MASH pe DVD”

  1. Heheee, de mult n-am mai auzit de baietii astia faini in verde. Pierce, Hawkeye, Radar, the Colonel …
    Fain, foarte fain. Cred ca si acum, dupa o târlă de ani, daca l-as vedea, mi-as aduce aminte majoritatea episoadelor :)

  2. urmaream MASH cu religiozitate, la ultimul episod am plans. personajul meu preferat, pe langa Hawkeye, a fost Klinger, cel care se imbraca in femeie :)

  3. :D Ce m-ai nimerit! Mi se facuse si mie dor de M*A*S*H si l-am luat la revazut (nu am serialul pe DVD, am abonament pe vplay). Sunt pe la sfarsitul sezonului 6.
    Radar e favoritul meu. :D

  4. si mama m-a capiat cu serialul asta. nu mai aveam loc de ea la calculator. norocul meu ca a terminat de vazut toate sezoanele :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.