Azi vreau stick de memorie Corsair Voyager

Voi ştiaţi că un stick de memorie de 32 de GB a ajuns să coste doar 390 de lei? Ultima dată când am cumpărat unul, am dat vreo 80 de lei pentru 8GB, în schimb primul stick pe care l-am cumpărat avea 512 MB şi a costat 160 de lei. Asta se întâmpla prin 2005, de-atunci s-au schimbat multe.

Totuşi, nu pot să nu mă gândesc că 32GB înseamnă de opt ori mai mult decât avea hardul primului meu computer. Wow!

Am un stick Corsair Voyager de 2 GB și-s foarte mulțumită de el. Din fericire, n-am avut ocazia să probez dacă este sau nu rezistent la apă, dar știu că sunt niște produse foarte bune, se mișcă rapid [singurul stick de memorie care se mișcă mai repede decât Corsair este Cruzer de la SanDisk] și nu dau erori tâmpite, în urma cărora să pierd toate datele, așa cum am pățit cu alte stickuri mai ieftine.

4 thoughts on “Azi vreau stick de memorie Corsair Voyager”

  1. Eu am gasit Verbatim de 8 GB cu 65 de lei in Timisoara. Stiu ca Verbatim nu sunt chiar in top cu stickurile, dar al meu rezista bine si transfera repede informatiile.

    Cat despre stick de 32 GB am vazut in aceeasi locatie cu 260 de lei. Nu cred totusi ca era ceva marca mai cunoscuta si probabil ca nu ar fi rezistat mai mult de 2 ani.

  2. Mariuskl, și eu am un Verbatim de 8GB luat din Real. A mers câteva zile, după care a crăpat. Not funny. Așa că de acum nu mai cumpăr stickuri ieftine, pentru că sunt bani dați degeaba.

  3. nu mai stiu cat am dat pe el, pentru ca are mai mult de un an, dar se numeste Transcend si l-am spalat bine mersi ikn masina de spalat! Crezusem ca l-am pierdut, si l-am gasit pana la urma in cuva masinii! Imi placea sa zic atunci ca am un stick curat si dezinfectat!:))

  4. Eu am AVUT un corsair flash voyager de 8GB pana acum 3 zile. L-am uitat in buzunarul blugilor si deci, l-am spalat cu masina. In specificatii scrie ca e rezistent la socuri si la apa, dar … cred ca masina mea de spalat i-a venit de hac. Sper sa mi-l schimbe, deoarece este in garantie. Poate am noroc. Doar ca … datele s-au pierdut din pacate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.