Azi vreau un scaun „zero gravity”

Scaunul pe care-l am acum la birou este aproape perfect. De multe ori mă gândesc că n-ar fi nici o problemă dacă aş adormi în el, ba lui Sebi chiar i s-a întâmplat de câteva ori să moţăie la câte un film. Este, deci, foaaarte comod, dar nu pot să nu mă întreb cum m-aş simţi într-un scaun „zero gravity”.

La 1.600 de dolari, cât costă pe Amazon modelul din imagine, cred că asta va rămâne o curiozitate nesatisfăcută. Dar privitu’-i gratis, din fericire.

12 thoughts on “Azi vreau un scaun „zero gravity””

  1. Mult prea comod. In orice moment te-ai aseza pe scaun te-ar distrage de la treaba si te-ar indemna sa-l balansezi sa tragi un pui de somn.
    Daca ma apuca sa scriu un referat, prefer scaunul meu comunist, tare, din lemn de brad, care ma indeamna sa-mi termin treaba doar pentru a ma ridica de pe el cat mai repede :P

  2. Am tot citit articolele de pe site-ul vostru si inca nu am comentat nimic. Sunt de parere ca faceti o treaba buna cu acest site, aducand in prim plan numai articole de buna calitate si interesante.

  3. Sincer sa fiu eu nu vad ce are asa de special un asemenea scaun incat sa merite banii astia? Stie sa spele? Sa faca de mancare?

  4. Ba mie mi-ar prinde bine fiindca am probleme mari cu coloana.Maine ma duc sa cumpar un bilet la loterie si poate castig-ar fi primul lucru pe care mi l-as cumpara.

  5. Denisa,sincera sa fiu,eu am ceva in genul asta,stil sezlong,dar pe aceeasi idee,foarte foarte comod si care costa doar 60 eu.Atatia bani,oricum nu ar plati nimeni,pentru un ,,scaun”.

  6. Pingback: Prin Arad, in 2 zile « Soapta Fantomei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.