Big Brother is watching us

Ați observat că, în ultimele luni, televiziunile de știri prezintă tot mai multe accidente filmate cu camerele de supraveghere? Uneori, am senzația că toate accidentele din București și din alte orașe mari sunt „prinse” pe cameră.

Nu zic că ăsta ar fi neapărat un lucru rău, dar parcă prea sunt ochi peste tot, prea multe camere video sunt instalate „pentru supraveghere”.

10 thoughts on “Big Brother is watching us”

  1. Well asta e, trebuie sa ne obisnuim cu gandul ca strazile sunt impanzite de camere puse pentru supraveghere trafic – in cel mai bun caz. In cel mai rau caz sunt radare :P

  2. Dat fiind faptul ca vrem sa mergem spre Occident si spre civilizatie, nu ar trebui sa ne sperie faptul ca suntem „urmariti”. In Londra sunt 2 camere la fiecare locuitor, practic nu exista colt nesupravegheat.

  3. numai cine are de ascuns ceva trebuie sa se impotriveasca acestei masuri. problema este alta. daca s-ar si lua niste masuri daca tot au fost montate: sa mai lase niste dobitoci fara permis, ca si asa suntem prea multi in trafic

  4. Nu vad ce ar fi rau in asta. In Londra am inteles ca sunt sunt 9 000 000 de camere si pana la olimpiada in 2012 le va dubla numarul. In fiecare autobus sunt 7-8 camere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.