Bijucăria săptămânii XIII: artă din hârtie

De data asta nu vă prezint o bijuterie, ci artă din hârtie.

Quilling-ul este, pe scurt, arta de a rula hârtia. Pe lung, este transformarea unor fâşii de hârtie colorată în adevărate opere de artă. Cele mai întâlnite sunt florile din hârtie, dar eu am găsit ceva cu adevărat senzaţional: paper art, artă din hârtie, de Yulia Brodskaya.

Nu vreau să ştiu câte ore de tăiat şi rulat hârtia implică o astfel de creaţie. Nu vreau să ştiu nici cât ar putea costa un astfel de tablou, pentru că fie mi s-ar părea prea scump pentru buzunarul meu, fie prea ieftin pentru câtă muncă a presupus. Deci nicicum nu-i bine. Piticot, tu cât mi-ai cere pentru aşa ceva? Şi cum sunt lucrările astea protejate de praf şi umezeală? Prin lăcuire sau prin post şi rugăciune? 

Dintre bloggeriţele pe care le ştiu eu, Pitica, Innocente şi Desspina s-au lăsat vrăjite de arta asta. Pe mine nu m-a “prins”, mi-e şi frică să mă mai apuc de ceva.

via

4 thoughts on “Bijucăria săptămânii XIII: artă din hârtie”

  1. Cat de frumoase sunt!
    Am prins o carticica de-asta cu modele, dar sunt greute si nu cred ca am rabdare! Voi exersa anul asta cu clasa pregatitoare din dotare! Produsele le vom vinde, ca sa ne cumparam material didactic! te fac partener?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.