Biletul lui Tăriceanu către Băsescu

Jeg a găsit, în sfârşit, celebrul bileţel al primului ministru, Călin Popescu Tăriceanu, către preşedintele Traian Băsescu, bileţel în care Tăriceanu îi cere preşedintelui să intervină în cazul Patriciu.Iată-l aici, preluat de pe site-ul lui Darius aka JEG:

UPDATE: Resursa de Fun trimite newsletter special abonaţilor şi anunţă că prezintă „în premieră” biletul lui Tăriceanu, cu watermark RDF pe poza de pe jeg.stuffo.info. Pe VisUrât l-au făcut celebru publicându-i povestea cu uşa vecinului zidită, dar punând, în cele din urmă, şi un link micuţ la sfârşitul povestirii. Acum, însă, anunţă că ei prezintă „ÎN PREMIERĂ” bileţelul care nu doar că nu le aparţine, dar a fost preluat [cu link-ul de bun simţ!] de site-uri ca jurnalismonline, piticu, retronew, fulgerica. Şi Radio 21, Kiss FM şi Guerilla au menţionat de dimineaţă biletul cu pricina, iar Resursa de Fun îl prezintă „ÎN PREMIERĂ” la ora 10. Urât de tot din partea lor!

UPDATE2: Resursa de Fun şi-a reparat „greşeala”, dar între timp au schimbat site-ul şi nu mai există poza respectivă la ei.

1 thought on “Biletul lui Tăriceanu către Băsescu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.