Bloggeri hunedoreni şi din zonă, adunarea! Organizăm excursie cu clasa

Tomata s-a gândit să adune bloggeri din Banat şi să-i aducă în excursie “cu clasa” la Hunedoara, la Castelul Corvinilor – sau Corvineştilor, sau Huniazilor, că nici nu mai ştiu cum îi zice, până la urmă. Aşa că a scris pe blog şi aşteaptă să vă înscrieţi pe listuţa ei, iar sâmbătă, 11 aprilie, ne vedem cu toţii la Hunedoara.

Pe lista mea ăştia sunteţi:

Deci… cine vine şi cine nu? Şi dacă nu, de ce? Cu ocazia asta, dacă eşti blogger din judeţul Hunedoara şi nu apari pe lista de mai sus, trage-mă de mânecă.

12 thoughts on “Bloggeri hunedoreni şi din zonă, adunarea! Organizăm excursie cu clasa”

  1. Eu nu cred că voi putea ajunge din păcate. Abia weekendul viitor e planificat pentru a ajunge in Vale şi cu puţin noroc prin Deva. Ce mă oftic.. aşa te cunoşteam si pe tine şi pe Tomata dintr-un foc. Dar o să mă duc totuşi să tratez cu mama să văd dacă nu schimbă totuşi.

  2. de ce nu se organizeaza la nivel national o asemenea excursie? de ex pana la Budapesta sau la noi in tara undeva.. Delta Dunarii..

  3. …..interesanta idee. da si u mai multe detalii…da pe un mail…sau pe mess daca ma mai ai in lista. nu promit absolut nimic.in functie de m multi factori tre sa ma pronunt.

  4. Hmm….sambata asta o am relativ libera si in plus mai am si treaba prin petrosani dupa, asa ca s-ar putea sa ajung si eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.