Boicotăm produsele italiene?

De pe messenger:

Italia in scandalul inceput impotriva noastra nu tine cont ca Romania este a saptea tara ca marime in U.E. si o piata de douazeci de mii de consumatori pentru firmele italienesti care au avut vanzari record la noi in ultimii ani. Pana vor invata sa faca diferenta intre romanii onesti si tiganii infractori sugeram ca, in forma de protest, sa nu mai cumparam produse italienesti ca Peroni, Lavazza, Indesit, Ariston, Ace, Malizia, Intesa, Martini, Bacardi, Stefanel, Cellini, Andrew’s Ties, Golden Point, SOVER, ALVIERO MARTINI, CERUTTI 1881, GIANFRANCO FERRE, CAVALLI, LAURA BIAGIOTTI, FIAT, ALFA ROMEO, MASERATI. Au parte cam de multe aprecieri pentru cat tupeu au, nu credeti? Daca esti de acord, da mai departe! (un mos italian a violat o fetita de 4 ani , credeti ca a fost mediatizat?

OK, promit ca până la soluţionarea „crizei” să nu cumpăr nici un Fiat, Alfa Romeo sau Maserati. ;)

12 thoughts on “Boicotăm produsele italiene?”

  1. Oh well… inca o campanie pe mess… de acord, sa nu se mai cumpere produse romanesti, chiar ma bine, sa se cumpere produse „made in Romania!” cum ar fi: pasta de dinti Cristal/face dintii ca de cal, samponu’ urzica, guma de mestecat Gumela, apa minerala „izvorul minunilor”, sucurile „frutti fresh”, dacia logan, spray-ul farmec…

  2. ultima parte mi se pare cea mai trista, parca ar zice ceva de genul „ahaaa, nu numai noi violam italience, si italienii violeaza roamance”

  3. Eu promit ca pana se termina criza sa nu imi cumpar nici Maserati, nici Ferrari , Nici Lamborghini … cu FIAT si Alfa Romeo ma mai gadesc …alea sunt mai acceptabile ca pret ;)

  4. ce boicotare? sa fim seriosi pe romani de aci ii doare undeva de italieni sau romanii din italia. fiecare e preocupat de propriul interes … e prea multa indiferenta in tara asta ca sa incerci macar sa faci o campanie de genu acesta … nici cu forta si tot slabe sanse

  5. Ar trebui initiata o campanie, nu cred ca nu ar adera citeva sute de bloggeri la idee, asa cu o floare doua nu se face primavara. Eu oricum aveam o parere proasta despre ei si pina acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.