Bravo, „Decât o revistă”!

Decât o revistă este un proiect [teoretic] irepetabil, o revistă gândită, scrisă, desenată şi pusă pe hârtie de nişte „oameni de bine” din mass-media, publicitate şi alte domenii de-astea faine, oameni care au avut o viziune şi au vrut să arate lumii cum ar vedea ei o revistă adevărată, un obiect de colecţie, o… mă rog, aţi înţeles ideea.

După mai multe luni de muncă, de scris, tăiat, editat, revista a apărut. Decât o dată. M-am plâns eu pe Twitter, pe Facebook, pe unde-am putut că nu voi „prinde” ediţia tipărită şi aşa a fost. Revista s-a împărţit unor fericiţi care au participat la lansare. Eu a trebuit să aştept până astăzi, când au urcat conţinutul pe site. A meritat aşteptarea. Este, într-adevăr, o revistă aşa cum nu mai sunt altele. O revistă cum mi-ar mai plăcea să citesc, singura revistă care m-a ţinut în faţa monitorului mai bine de două ore [poate chiar mai mult, nu m-am uitat la ceas] şi singura revistă pe care am putut să o citesc online.

Acum poate că o să primesc şi una tipărită? ;;)

9 thoughts on “Bravo, „Decât o revistă”!”

  1. Un singur lucru as vrea sa spun… Am o mare problema cu titlul, pentru simplul fapt ca nu asa se foloseste corect cuvantul „decat”. Presupun (doar presupun, nu inseamna ca am si dreptate) ca revista a fost facuta de oameni din sudul Romaniei, pt ca, din cate am observat, mai nimeni din aceasta parte a tarii nu stie ca se spune (de exemplu) „nu am decat 3 lei” (nu cum zic ei, „am decat”)…

  2. vai de capul meu, nu pot sa cred, oare cat de greu e sa sesizezi ironia INTENTIONATA din numele revistei?

    Eu o DECAT o bucata la mine pe birou (desi nu am ajuns la lansare pt. ca tocmai eram blocata in trafic venind dinspre Arsenal Park) dar am avut o pila, multumesc Verde Cafe :-)

    Si da, intr-adevar un mare Bravo!!

  3. Pingback: Denisuca – nevastă de Coşmar » Oare noi când ne vom civiliza?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.