Bucureşti, Bucureşti…

Februarie 2012, o iarnă de ţinut minte şi de povestit nepoţilor. Sigur că s-au făcut mii de poze mai spectaculoase decât ale mele, s-au publicat multe articole ale unor oameni revoltaţi de lipsa de implicare a autorităţilor, eu am vrut doar să consemnez, pentru viitor, că anul ăsta a început urât pentru bucureşteni. Nu că în restul ţării s-ar fi luat zăpada de pe străzi, da’ nici aşa munţi de zăpadă murdară n-am mai văzut pe nicăieri! Vă daţi seama cât de „sexy” o să fie când se va topi zăpada aia mizerabilă? Când soarele va face ca apa să se evapore, iar praful va fi inhalat de către oameni? Minunat…

Am mai văzut o mulţime de maşini pur şi simplu acoperite de zăpadă îngheţată, semn – numai bun pentru eventualii hoţi – că proprietarii nu le-au mai mutat din parcări încă dinainte de a ninge, dar nu am apucat să pozez vreuna. Oricum, cred că vă puteţi face o idee, dacă nu aţi văzut „infernul alb” la Realitatea, RTV sau Lanterna Trei. 

               

4 thoughts on “Bucureşti, Bucureşti…”

  1. pfuai, ce necaz mi-e ca ati fost in bucuresti si n-am stiut. majoritatea pozelor sunt facute prin zona mea, mi-ar fi facut mare placere sa dati un semn sa ne vedem la un ceai :)

  2. In momentul in care ninsorile au incetat au inceput sa stranga zapada.
    Erau echipe intregi de muncitori cu lopeti si basculanta pleca cu ea pe camp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.