Busted!?

Omul meu din Sibiu vine cu informaţii noi: se pare că nu a fost Mufică cel văzut de el în Sibiu, marţi. Ieri dimineaţă, Ovidiu s-a dus în staţia de autobuz unde-l văzuse pe fake Mufică, l-a aşteptat pe om şi l-a luat la întrebări. Culmea e că fake Mufică nu mai era agăţat de geamul maşinii cu pricina, iar proprietarul i-a explicat lui Ovidiu că l-a băgat la spălat, pentru că era foarte jegos.

Ca un jurnalist de investigaţii adevărat, Ovidiu s-a interesat de unde provine fake Mufică şi cum îl cheamă. Cică se numeşte Draculino şi a fost luat dintr-un second hand, cu 3 lei. Mie povestea îmi pare cusută cu aţă albă, aşa că l-am luat pe Mufică la întrebări. Coincidenţa e prea mare, iar lunişi marţi chiar nu i-am acordat prea multă atenţie lui Mufică, drept urmare, putea fi chiar el cel văzut în Sibiu. Abia după câteva ore la interogatoriu, Mufică m-a convins că n-a fost el.

Mufică la interogatoriu

Acum îmi pare rău că i-am spus lui Mufică, printre altele, că, în medie, e un ursuleţ de doi lei [eu am dat 1 leu pe el, iar omul din Sibiu, 3 lei pe Draculino]. Şi mi-a mai zis Ovidiu că proprietarul lui Draculino a fost dezamăgit să afle că mai există un ursuleţ ca al lui, pentru că-l credea unicat. Oh well…

8 thoughts on “Busted!?”

  1. Si ce daca a dat Mufica o fuga pana la Sibiu? Mare lucru… Il pedepsesti pentru atata lucru… O sa ajungi la OTV pentru ca l-ai supus unos tratamente inumane… altii au ajuns pentru mult mai putin.

  2. Am toata increderea in investigatia facuta de prietenul dugy.. nu de alta, dar era tare entuziasmat cand a ajuns la redactie si povestea de Mufica…
    Si daca tot nu a fost el prin Sibiu, poate ar trebui sa-l lasi sa ne faca o vizita pe la redactie.. sa mai pove si noi…:-)

  3. Pingback: Denisuca » La Rio continuă să fie cald

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.