Greu, tare greu e cu cadourile de Crăciun. Noroc că există soluţii salvatoare!

Voi v-aţi făcut lista de cadouri de Crăciun? Eu nu ştiu ce vreau şi în ultimii ani am constatat că e mai bine aşa, cu cât am aşteptări mai puţine, cu atât sunt surprizele mai mari. Asta în ce priveşte cadourile primite, pentru că în ce le priveşte pe cele care „pleacă” de la mine către alţii… lucrurile sunt destul de simple şi clare.

Recunosc, cu Sebi încă mă mai lupt, e foarte greu să-i cumpăr ceva, orice – şi nici nu-i prea plac surprizele. Înainte să-l cunosc mai bine, i-am cumpărat o grămadă de chestii care au ajuns să fie re-dăruite. Yes, he’s a regifter! Ultima dată când am dat foarte mulţi bani pentru un gadget, îi luasem cel mai scump kit de tastatură şi mouse pe care l-am găsit în tot oraşul. Mi-a mulţumit frumos şi mi-a zis să nu mă supăr, dar nu s-ar putea obişnui vreodată cu tastatura aia, chiar dacă era tot Microsoft, cum au fost toate tastaturile lui în ultimii şapte ani. Of! Tastatura a ajuns la soacră-sa, care e toată ziua cu tableta, deci nu are nevoie de tastatură.

Apoi l-am văzut că se zbătea ca peştele pe uscat, că nu mai avea spaţiu pe harduri. I-am luat unul de 1 TB, extern. Ah, merci, ce idee bună!, mi-a zis. Pe ăsta i-l dau lu’ mama şi nu te superi dacă eu îmi iau unul de 2 TB. Na, şi ăsta a fost ultimul cadou important pe care i l-am făcut. Că de ce să mă mai chinui, nu?

Caviar pentru Mama

Planet Spa CaviarMama, în schimb, e foarte drăguţă, ea apreciază orice cadou. Aşa că, pe lângă alte surprize – nu pot să le dezvălui, că-mi citeşte blogul –, mama mea va primi un set foarte special Planet Spa Luxuriously Refining.

 

Acesta conţine cremă hidratantă pentru faţă cu extract de caviar, mască-gel pentru ochi cu extract de caviar, mască de faţă regeneratoare, pensulă pentru aplicarea măştilor de faţă, toate frumos ambalate într-o cutie de cadou superbă, din partea AVON [e gratuită, la comandarea setului].

Catifea pentru Tata

Set Black Suede TouchCu Tata mi-a fost greu. El întotdeauna mi-a cumpărat chestii artizanale, foarte simpatice, pe care le păstrez şi acum cu drag. Ba o cutie de bijuterii din lemn, pictată manual, ba un ou din sticlă, toate sunt „de muzeu”, adică le păstrez în vitrină şi mi-s dragi. Iar eu ce să-i iau lui? În ultimii ani, am „scăpat” cu câte o pastă de bărbierit, o periuţă de dinţi, parfumuri de bărbaţi – în special de la AVON – care îmi plăceau mie, dar pe care nu aveam cum să le port etc. Anul ăsta, bugetul dictează un nou set parfumat care o să-mi placă mie mai mult decât lui – asta nu pentru că nu am avea aceleaşi gusturi, ci pentru că de câţiva ani nu mai prea simte mirosurile şi se parfumează doar pentru că aşa s-a obişnuit, nu pentru că ar mai simţi mirosurile subtile.

Parfumurile pe care le poartă tatăl meu trebuie să-i placă în primul rând mamei. Iar Black Suede Touch este un parfum pe care ea îl agreează, iar eu îl ador. Deci vine la fix oferta AVON: set Black Suede Touch, compus din apă de toaletă şi gel de duş/deodorant, ambalate într-o cutie elegantă, ca şi bărbatul care poartă acest parfum.

Nu cred că sunt singura care se loveşte de problema asta: ce să le ofer apropiaţilor de Crăciun? Ce cadou li s-ar potrivi? Pentru mine şi alţii ca mine, AVON are, din nou, nişte oferte de nerefuzat pentru Crăciun. Consultaţi broşura sau intraţi direct pe site şi convingeţi-vă. Era să vă urez „spor la ambalat”, dar cum multe dintre seturi sunt deja frumos ambalate, nu mai trebuie să vă bateţi capul cu asta. Uf, ce bine că există soluţii!

2 thoughts on “Greu, tare greu e cu cadourile de Crăciun. Noroc că există soluţii salvatoare!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.