Când implicarea chiar ajută!

Pentru copiii de la Salvați Copiii Iași lipsurile fac parte din viața de zi cu zi. Nu s-au obișnuit cu ele și nu le privesc ca pe ceva normal, dar în fiecare zi sunt acolo. Orice s-ar înâmpla în jur și oricare ar fi cursul vieții pentru toți ceilalți, la final de zi problemele și lipsurile lor sunt aceleași și foarte important, sunt tot acolo.

Cum e să nu știi ce mănânci mâine? Cum e să nu știi dacă mănânci mâine Dar cum e să nu ai o jucărie favorită pentru că jucăriile nu încap în universul tău?

Mulți dintre noi nu concep un răspuns la aceste întrebări pentru că pur și simplu lumea și secolul în care trăim ar fi trebuit să repare aceste anomalii. Dar nu s-a întâmplat. Poate nu le vedem pentru că ele nu apar în calea noastră, poate că nu vrem să le acceptăm, dar dacă pentru noi și pentru cunoscuții noștri ele nu se manifestă, nu înseamnă că nu există.

În fiecare zi sunt copii care dorm pe jos, care nu au apă curentă și nici măcar electricitate. Care își fac temele la lumina lumânării și care sunt la un pas de la a abandona școala. Sunt copii care adorm fără să fi mâncat. Îi cunoștem și facem tot ce ne stă în putere pentru ei. Îi aducem în centrele noastre, le oferim o masă principală care să îi ajute să treacă ziua cu un zâmbet și cu putere pentru școală, îi ajutăm la teme și le oferim servicii specializate de suport psihologic.

Dar niciodată nu e destul. De ce? Pentru că resursele sunt limitate, dacă nu cumva uneori lipsesc cu desăvârșire. De asta facem un apel la toți care se pot implica. Un SMS sau o donație pot face prezentul mai senin pentru copiii din zonele defavorizate.

Trimite PAPA la 8844 și pentru 2 euro pe lună știi că așezi un copil vulnerabil la masă. Pentru 2 euro pe lună știi că ajuți un copil să rămână copil. Reazlizează o donație directă în contul Salvați Copiii Iași și ajută copiii din medii defavorizate să-și continue copilăria.

Salvați Copiii Iași, RO36BRDE240SV48255772400, deschis la BRD Iași, Ag. A. Panu.

1 thought on “Când implicarea chiar ajută!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.