Candidat cu blog. Jos pălăria!

Ioan Inişconi, candidatul PD-L la Primăria Deva, are blog. E un lucru bun şi exemplul lui ar trebui urmat şi de ceilalţi candidaţi. Asta dacă i-ar interesa câtuşi de puţin să fie transparenţi. Din păcate, unii – ştim noi cine! – preferă să finanţeze câte-un ziar – ştim noi care! – care să-i reflecte activitatea şi realizările măreţe, în loc să dea dovadă de transparenţă şi să le permită celor care i-ar vizita blogul să comenteze „la liber” ce nu le convine.

Mai e mult până departe… totuşi, felicitările mele lui Inişconi pentru intrarea în blogosferă!

Much later edit: păcat că ultima însemnare este datată 2 mai 2008. Deci nu mai există blogosferă după campania electorală? :(

Even later edit: Nu numai că nu mai este actualizat, dar blogul nu mai poate fi citit decât de persoanele care au fost invitate s-o facă. Se pare că m-am înşelat în privinţa bloggerului Ioan Inişconi. Aşa-mi trebuie!

This blog is open to invited readers only
http://inisconi.blogspot.com/

It doesn’t look like you have been invited to read this blog. If you think this is a mistake, you might want to contact the blog author and request an invitation.

Mda. Deci da.

4 thoughts on “Candidat cu blog. Jos pălăria!”

 1. Ptiuuuu, da nu ma lesi deloc sa ma hodinesc si io… ;)
  Acuma fara caterinca da omu e patetic, degeaba si-a facut blog daca nu isi scoate discursul din tipar. Ce a promis? nimic concret pentru caaaaa adevarul este greu de definit si nimeni nu`l detine, si pe desaupra isi si schimba nuanta in functie de unghiul din care este privit, un adevar, evident.
  Transparenta? Ce transparenta? unde? si ce legatura are blogul cu transparenta unei functii publice… pt. ca omu nu a emis altceva decat niste „‘tui in gura de `telectuali” intr-un mod mai voalat.
  Pot sa comenteze oamenii? Pot dar nu o fac, la fel cum pot sa mearga la vot si nu o fac. Daca in 4 luni nu a dat nici unu cu comentatu pe acolo, nu cred ca e de mare interes si asta pentru ca
  blogul omului nu este altceva decat o estindere a champagniei helectorale.

 2. Am fost in audienta la primarie acum doua luni. Inisconi a fost singurul care m-a primit. E un om de treaba care a incercat sa ma ajute. Ii voi acorda votul meu la alegeri.

 3. Poate sunt putin offtopic, sau offblog :D, dar tre’ sa spun ca „I’m looking forward to” lansarea blogului lui Adrian Copilotu Minune. De ce ? Pai candideaza la primarie. Primaria comunei Stefanesti, localitate amplasata langa Bukuresti. Si normal ca are nevoie de blog, unul cu clipuri anti-guta de pe yutub.

 4. Multumesc pentru aprecieri si pentru sprijin. Trebuie sa recunosc ca blogul este un mijloc de comunicare nou pentru mine si incerc sa ma adaptez noilor cerinte, asa ca orice incurajare este primita cu recunostinta.
  In conditiile in care aparitiile media sunt conditionate de culoarea politica, blogul imi ofera o sansa importanta de a intra in contact cu oamenii.

  In acest moment, orice mesaj cu caracter politic este privit cu suspiciune si incadrat intr-un tipar negativ de catre public. Nu cred ca este corect sa apreciezi o persoana inainte ca aceasta sa aiba sansa de a-si dovedi capacitatile. Cred sincer in puterea mea de a spune lucrurilor pe nume si nu cer oamenilor decat ragazul de a asculta si de a cantari oferta mea.

  Consider ca Deva trebuie sa intre in randul celorlalte orase dezvoltate din Ardeal – Cluj, Arad, Oradea, Brasov etc. – si am convingerea ca pot aduce in oras un alt tip de administratie, o administratie transparenta, bazata pe investitii reale si pe fonduri europene, nu doar pe bani din buzunarul devenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.