Care e secretul Victoriei? (P)

Am aflat prima dată despre Victoria’s Secret când apăreau știri despre „îngerii” din calendarele anuale și prezentările speciale realizate de acest brand.

Îngerii ăștia sunt niște modele, niște femei cu corpuri perfecte, îmbrăcate în lenjerie intimă sexy și defilând într-o poveste, nu doar o simplă prezentare de modă. Nu m-a interesat niciodată să urmăresc un astfel de show cap-coadă, dar asta nu înseamnă că nu are un succes nebun.

Cu primul produs Victoria’s Secret am luat contactul atunci când mi l-a adus vară-mea din SUA, o loțiune de corp cu un miros divin. Ce mișcare deșteaptă, mi-am spus! Să iei un brand ultracunoscut la nivel mondial pentru că îmbracă trupul femeii și să te extinzi fără să te îndepărtezi de el. Produsele pentru îngrijirea corpului se aplică și ele pe piele, adică tot acolo unde „merge” și lenjeria. Va să zică, cu Victoria’s Secret ești acoperită!

Din fericire, astăzi nu mai e nevoie să aștepți rudele din America („să vină americanii”) și nici să le cumperi din duty free-urile din aeroporturi, pentru că produsele Victoria’s Secret se găsesc și în România. Ce bine e să fii cetățean al unei țări civilizate, cu comerț online dezvoltat!

Mă gândesc cu oarecare nostalgie la vremurile când mă uitam orice produs adus „de dincolo” ca la o mare minune. Ambalajele din plastic gros, serios, cutii rezistente, pungi groase, în timp ce la noi, singurele produse străine veneau de la vecinii turci. Astăzi, poți să comanzi orice produse ți-ai putea dori, din aproape orice țară străină – și să plătești transportul lor care, de cele mai multe ori, costă o grămadă – sau poți avea norocul ca brandul pe care ți-l dorești în țară să fie deja reprezentat printr-un magazin local, așa cum este cazul și cu Victoria’s Secret.  

Pe site-ul VictoriasSecretBeauty.ro găsești nu doar loțiuni de corp, ci o mare varietate de produse: parfumuri, creme și loțiuni pentru corp parfumate divin, lenjerie intimă, pijamale sexy, accesorii (hey, știai că Victoria’s Secret are și genți? Eu nu, până acum)

Secretul Victoriei, cred eu, constă în încrederea pe care ți-o dă lenjeria intimă sexy. Nu trebuie să te vadă cineva îmbrăcată în ea și cred că orice femeie știe (sau ar trebui să știe) că lenjeria intimă o porți în primul rând pentru tine. Dacă ai o piele catifelată, parfumată și acoperită cu lenjerie sexy, poți cuceri lumea, indiferent de hainele care se văd la exterior!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.