Cât de important este un serviciu de mentenanță? (P)

WordPress, creat în principal ca software de blog, a devenit unul dintre cele mai utilizate CMS-uri în decurs de aproximativ zece ani. Deoarece este rapid și poți învăța cu ușurință noțiunile de bază ale funcționării sale, acum este folosit pentru a crea magazine online și site-uri web fanteziste. Cu toate acestea, acest CMS poate provoca surprize neplăcute, astfel încât întreținerea WordPress devine un serviciu important și util.

De ce trebuie să ai parte de o actualizare specializată WordPress?

Condiția fundamentală a securității site-ului web este, fără îndoială, actualizarea acestuia la cea mai recentă ediție a sistemului de gestionare a conținutului. Totuși, de nenumărate ori, după crearea unui site web, companiile neglijează instalarea periodică a celor mai recente versiuni ale CMS sau actualizările de pluginuri utilizate, care expun site-ul web la viruși sau atacuri de hacking. 

În plus, deși WordPress este un sistem de gestionare a conținutului extrem de ușor, actualizarea acestuia poate duce la probleme nedorite cu buna funcționare a magazinului sau a site-ului web. Prin urmare, este important ca această acțiune să fie întotdeauna efectuată de o persoană familiarizată cu WordPress și, dacă nu ai un departament IT în companie, se recomandă să încredințezi tot ceea ce ține de mentenanță site unui profesionist.

Suport tehnic pentru site – un serviciu pentru companii mici și mari sau bloggeri

Oferta de mentenanță a site-ului web este un serviciu adresat în primul rând clienților de afaceri, atât întreprinderilor mici, cât și celor mari, cărora le pasă de funcționarea eficientă și continuă a site-ului web al companiei lor și de protecția resurselor și bazelor de date ale acestuia. Această ofertă este, de asemenea, utilă pentru bloggeri și profesioniști independenți care își întrețin propriile site-uri web. 

Pachetul de bază oferit include actualizarea CMS, asistență în realizarea copiilor de rezervă și eliminarea efectelor atacurilor hackerilor. Pachetele mai extinse oferă, de asemenea, diferite tipuri de monitorizare (inclusiv autentificări ale utilizatorilor, modificări ale conținutului și modificări ale plug-in-urilor).

Plata pentru un serviciu profesionist de întreținere WordPress nu este neobișnuit. De fapt, după cum a fost menționat mai sus, trebuie să consideri acest lucru ca o investiție pentru a-ți dezvolta afacerea. Acest lucru este similar cu cumpărarea unei mașini noi. Dacă nu întreții motorul, îl speli și îl protejezi iarna, acesta va îmbătrâni și va rugini rapid.

Prin urmare, nu este dificil să vezi valoarea serviciilor de mentenanță WordPress de înaltă calitate și beneficiile pentru afacerea ta. Asigură-te că ai un proces de întreținere consistent și că vei profita în curând de avantajele investiției tale în ceea ce privește creșterea mărcii, creșterea traficului pe web și găsirea de noi modalități de generare de bani, optimizarea conversiilor și creșterea fluxului de venituri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.