22 thoughts on “Cât de Mircea Badea eşti?”

 1. Eu sunt asta: „Esti un Mircea Badea care probabil nu sta cu parintii. Sa fie asta urmatorul pas evolutiv? Cert e ca aveti atat de multe asemanari incat si tu ai putea sa ai propria emisiune la televizor … negociaza cu Voiculescu.”

 2. Aici era un mesaj tastat de Badea, cu propriile-i copite. Da’ l-am şters, pentru că pot şi pentru că nu-i tolerez măgăriile pe blogul meu. Sper că e clar.

  Ha ha ha. Funny guy. Ştii, eu moderez mesajele idioţilor ca tine. ;)
  1 – 0

 3. „Scorul tau: 0/13. nicio intrebare Esti … sa-l citam pe Mircea: ” Uun ciumpalac caruia nu-i plac silicoanele. Dacă ai si blog, eşti un luzar.” si cu asta am zis suficient!” Sunt curios daca zice ceva deseara de testul asta, mai ales ca raspunsul maxim e absolut genial: „13 intrebari: Mircea! Bun venit pe site-ul nostru. Ia zi, cand aparem si noi la TV!?” :D

 4. Hai mai Denisa , tu chiar crezi ca a intrat Mircea Badea pe blogul tau sa-ti lase comment. Si tu ce ai cu el? Vrei sa te bage si pe tine in seama? Sa fim seriosi ca deja se imput atacurile astea ieftine. Si nu crede ca sunt vrun fan al lui Mircea Badea, din contra vis urat m-a facut sa-l urmaresc.

 5. Blogovenia. Două screenshoturi pentru tine [sau „print screenuri”, ca să înţelegi]:

  – primul, cu mailul care mă anunţa că am un comentariu de moderat:

  – şi al doilea, ca să vezi de unde e IP-ul cu care s-a comentat:

 6. la mine uitati ce a iesit:Esti mult mai inteligent decat Mircea Badea. De fapt nu am zice neaparat ca esti mai inteligent… esti Anti-Mircea Badea. Esti pentru Mircea Badea ce alfa e pentru omega, Superman pentru Lex Luthor… de fapt daca stam sa ne gandim. Esti Zoso nu!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.