Ce-aţi băgat în Pepsi?

Am luat azi o sticlă de 2,5L de Pepsi. Sticla PET-ul arată altfel, nu mai are forma aia rotundă, parcă e ambalajul de 2L ceva mai umflăţel. Da’ gustul… nu ştiu ce s-a întâmplat, dar nu mai e gustul de Pepsi. E Pepsi + ceva şi mai dulceag. Ca băutoare de Pepsi, ştiu ce spun. S-a schimbat ceva. Oare pe consumatori de ce nu-i întreabă nimeni nimic?

10 thoughts on “Ce-aţi băgat în Pepsi?”

  1. Nu zic că are gust rău, e chiar interesant, dar nu e acelaşi… O să apară, probabil, şi acolo. Mă mir, că în oraşele mari apar de obicei toate chestiile noi, iar la noi ajung mai târziu sau deloc.

  2. am inlocuit si eu apa cu pepsi (in special pepsi twist :X) de cativa ani, da la cj inca nu o aparut sticla cum zici tu :)) aici inca ii la fel…:-??

  3. in romania nustu ce naiba fac aia la pepsi, intr-adevar.
    acu ma bucur de o sticla de 1,25 (da, unu douajcinci. nu exista 2 sau 2,5 aici) de cola nemtesc si mi amintesc ce gust aveau bauturile astea odata…

  4. Robintel, eu nu pot să beau altfel de Pepsi decât cel simplu. Şi acum, dacă l-au stricat – e îngrozitor de dulce – şi dacă e ceva permanent, nu doar de sărbători, va trebui să mă reorientez.
    Demonada, să ştii că am băut şi eu Pepsi la 1,25 din Germania. Şi nu e acelaşi lucru. Mi s-a părut că îşi pierde acidul foarte repede. Iar gustul… ei bine, eram obişnuită cu cel din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.