Ce fel de cercei ți se potrivesc în funcție de forma feței? (P)

Cerceii, accesoriul prin excelență care poate completa orice ținută, sunt un must-have în garderoba oricărei femei. Cu toate acestea, găsirea cerceilor potriviți care se potrivesc formei feței poate fi o sarcină grea. Brandul de bijuterii LOOR are o colecție impresionantă de cercei din aur 14K sau argint premium 925. Deci, indiferent de forma feței LOOR Jewelry poate face selectarea cerceilor potriviți mult mai ușoară.

Față rotundă

Cerceii lungi se vor potrivi cel mai bine, deoarece vă alungesc fața. Evitați creolele, deoarece adaugă volum feței.

Când vine vorba de alegerea cerceilor potriviți pentru forma feței tale, este important să iei în considerare câteva lucruri înainte de a face o achiziție. Dacă ai o față rotundă, există anumiți cercei care îți vor completa trăsăturile mai bine decât alții. Cerceii lungi și înguști sunt cel mai bun tip de cercei pentru persoanele cu fața rotundă, deoarece adaugă lungime și dau impresia de alungire. De asemenea, cel mai bine este să evitați cerceii rotunzi dacă aveți o față rotundă, deoarece vă pot face fața să pară mai lată. Deși este important să ții cont de forma feței tale atunci când alegi cerceii, cel mai important lucru este să alegi un stil care să te facă să te simți confortabil și încrezătoare. Din fericire, la LOOR Jewelry ai o categorie dedicată cerceilor lungi în care vei găsi cu siguranță cerceii potriviți pentru tine, care să te facă să strălucești în fiecare zi. Așadar, fă-ți timp atunci când îți selectezi cerceii și alege un stil care se potrivește personalității și preferințelor tale de stil.

Față pătrată

Cerceii rotunzi, sau în formă de lacrimă îți vor echilibra trăsăturile. Evitați cerceii geometrici cu colțuri.

Dacă aveți o formă pătrată a feței, alegerea cerceilor potriviți vă poate ajuta la echilibrarea trăsăturilor feței. Cerceii rotunzi, cerceii cu cerc sau cerceii în formă de lacrimă care se îngustează în partea de jos sunt cele mai bune alegeri pentru tine. Îți înmoaie unghiurile feței, oferindu-i un aspect mai feminin. LOOR Jewelry are o mulțime de modele de cerceii rotunzi din care poți alege. Descoperă cerceii rotunzi precum creole, ear cuff-uri sau cerceii cu bănuț într-o varietate de modele din aur 14K sau argint premium. Când vine vorba de cercei lungi, evită-i pe cei cu unghiuri drepte și alege-i pe cei care au o formă curbată, deoarece adaugă lungime și completează frumos forma feței tale.

Față în formă de inimă

Cerceii triunghiulari, cu perle sau cerceii statement îți vor completa forma feței adăugând lățime în partea de jos a feței.

Pentru cei cu o față în formă de inimă, cele mai bune alegeri pentru cercei sunt cele care măresc partea inferioară a feței. Cerceii cu formă triunghiulară sau neregulată, precum și cerceii statement, sunt toate opțiuni excelente pentru a completa conturul natural al feței. Cu toate acestea, este important să evitați cerceii lungi, deoarece acestea pot sublinia partea mai îngustă a bărbiei. Cerceii rotunzi pot fi, de asemenea, o alegere excelentă pentru o față în formă de inimă. Când alegeți cerceii, luați în considerare întotdeauna forma feței pentru a vă asigura că forma și modelul acestora vă avantajează.

În concluzie, găsirea cerceilor perfecți pentru forma feței tale poate face o mare diferență în ceea ce privește modul în care arăți și te simți. Luând în considerare forma feței tale și alegând cercei care îți completează trăsăturile, poți să-ți sporești frumusețea naturală. Indiferent dacă aveți o față rotundă, pătrată, ovală, în formă de inimă sau în formă de diamant, există cercei care vi se vor potrivi perfect. Poartă LOOR Jewelry și fii inspirația.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.