Ce-i acolo?

O teorie pe care Sebi a vrut să o demonstreze: instinctul de turmă există şi dacă trei oameni arată cu mâna către ceva care nu există, se vor uita şi alţii. Sebi a avut dreptate, experimentul a reuşit, teoria a fost demonstrată. O să mai facem.

În film apar: Andrei Crivăţ, Ruben şi Sebi.

11 thoughts on “Ce-i acolo?”

  1. he he, pe asta am citit-o eu in copilarie, in Alfons Zitternbacke. El si un alt pionier RDGist se oprisera si, cum stateau de vorba, nu stiau nici ei de ce se uitau in sus, cand au terminat, dupa niste timp, in jurul lor zeci de oameni faceau acelasi lucru. au tras cu urechea si trecatorii vorbeau despre baloane, OZNuri, pana s-au infuriat si au vrut sa afle de la cine a pornit povestea.pionierii au fugit.

  2. Nu cred ca e vorba neaparat de instinct de turma cel putin in cazul asta, ci despre o curiozitate normala.

  3. Eu sunt de acord cu ce spune Bogdan.
    Mi-am amintit cum trei colegi de clasa, in ianuarie 1990, imediat dupa Revolutie, au organizat o coada in fata unei alimentari. S.au aliniat, lumea (si inteleg perfect, dupa toata acea criza) astepta linistita, cei trei au plecat si au privit de pe margine cum cineva a intrebat: ce se da? Umor amar..

  4. Da, Bogdan are dreptate, nu trebuie confundata curiozitatea, un lucru pozitiv de altfel, cu efectul “de turma” sau dorinta de conformare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.