Ce-i acolo?

O teorie pe care Sebi a vrut să o demonstreze: instinctul de turmă există şi dacă trei oameni arată cu mâna către ceva care nu există, se vor uita şi alţii. Sebi a avut dreptate, experimentul a reuşit, teoria a fost demonstrată. O să mai facem.

În film apar: Andrei Crivăţ, Ruben şi Sebi.

11 thoughts on “Ce-i acolo?”

  1. he he, pe asta am citit-o eu in copilarie, in Alfons Zitternbacke. El si un alt pionier RDGist se oprisera si, cum stateau de vorba, nu stiau nici ei de ce se uitau in sus, cand au terminat, dupa niste timp, in jurul lor zeci de oameni faceau acelasi lucru. au tras cu urechea si trecatorii vorbeau despre baloane, OZNuri, pana s-au infuriat si au vrut sa afle de la cine a pornit povestea.pionierii au fugit.

  2. Eu sunt de acord cu ce spune Bogdan.
    Mi-am amintit cum trei colegi de clasa, in ianuarie 1990, imediat dupa Revolutie, au organizat o coada in fata unei alimentari. S.au aliniat, lumea (si inteleg perfect, dupa toata acea criza) astepta linistita, cei trei au plecat si au privit de pe margine cum cineva a intrebat: ce se da? Umor amar..

  3. Da, Bogdan are dreptate, nu trebuie confundata curiozitatea, un lucru pozitiv de altfel, cu efectul „de turma” sau dorinta de conformare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.