Ce-i ăla Gravatar?

Dacă ai comentat aici sau pe alte bloguri care folosesc Gravatar, ai observat că unii comentatori au în dreptul numelui/comentariului o poză.

gravatarGravatar vine de la globally recognized avatar, adică un avatar recunoscut pe toate site-urile care folosesc acest serviciu. Ca să ai şi tu poza lângă comentariile pe care le laşi pe bloguri, nu trebuie decât să te înscrii pe gravatar.com folosind adresa de e-mail pe care o foloseşti atunci când comentezi.

E simplu să-ţi faci cont: treci adresa de e-mail, îţi alegi o parolă şi apoi „urci” o poză cu tine – sau cu ce vrei tu – pe gravatar.com. De acum înainte, blogurile care au Gravatar îţi vor recunoaşte adresa de e-mail şi îţi vor afişa poza de fiecare dată când comentezi cu acea adresă de e-mail.

Acum nu va mai apărea, în dreptul comentariilor tale, poza „standard” de la Gravatar, ci poza aleasă de tine. E foarte simplu şi, astfel, vei da o „faţă” comentariilor tale. Spor!

50 thoughts on “Ce-i ăla Gravatar?”

  1. Sărbătoarea iubirii Valentine’s Day : când îndrăgostiţii se întrec în declaraţii de dragoste şi romantism.Se spune că Dragobete este protectorul iubirii. În ziua în care este sărbătorit, chiar şi păsările se logodesc. Acestea îşi aleg perechea şi încep să-şi construiască cuiburile. De aceea, persoanele care se întâlnesc şi sărbătoresc această zi declarându-şi iubirea, de fapt, se logodesc pentru un an. Legenda spune că Dragobetele venea însoţit de zânele Drăgostele care şopteau vorbe de dragoste celor îndrăgostiţi creându-se astfel un joc, cel al dragostei.Am petrecu aceasta sarbatoare alaturi de sotul meu, pe care l-am invitat in oras la o felie de tort si i-am spus cat de mult il apreciez si cat de mult tin la el.

  2. Sărbătoarea iubirii Valentine’s Day : când îndrăgostiţii se întrec în declaraţii de dragoste şi romantism.Se spune că Dragobete este protectorul iubirii. În ziua în care este sărbătorit, chiar şi păsările se logodesc. Acestea îşi aleg perechea şi încep să-şi construiască cuiburile. De aceea, persoanele care se întâlnesc şi sărbătoresc această zi declarându-şi iubirea, de fapt, se logodesc pentru un an. Legenda spune că Dragobetele venea însoţit de zânele Drăgostele care şopteau vorbe de dragoste celor îndrăgostiţi creându-se astfel un joc, cel al dragostei.Am petrecut aceasta sarbatoare alaturi de sotul meu, pe care l-am invitat in oras la o felie de tort si i-am spus cat de mult il apreciez si cat de mult tin la el.

  3. In acest an sincera sa fiu m-m distrat de minune,sa incep cu inceputul…am fost sunata de catre sora mea si intrebata daca am avea chef sa petrecem Valentynes-ul impreuna,am uitat sa specific,ca este maritata si a venit impreuna cu cumnatul meu,eu sunt din Oradea si noi avem (oradenii0un loc foarte comun unde poti sa mergi la cinema,sa iti faci cumparaturile,sa stai linistit la un suc s-au chiar sa te plimbi de plictiseala(poate poate agheti ceva):)iar cum era de asteptat a fost foarte multa lume,multi indragostiti iar noi nu mai aveam loc nici macar de un suc rapid,asa ca ne-am gandit sa mergem la o pizzerie avand in vedere ca ne era si foame,zis si facut,cu mult noroc ne-am gasit loc si ne pusesem linistiti la masa,ne-am comandat cate o pizza pentru o pereche,am astepat maxim 10 minute si a si venit meniul,sa nu va spun ca nu era comestibil nici un sfert ,era arsa,rece si daca aveai de gand sa ii dai in cap cuiva,lejer ii spargeai capul,am refuzat si am cerut sa n-i se aduca o alta pizza tot de acelasi fel,cand n-i s-a adus am ramas uimiti,cred ca aveam pe fiecare feliecel putin o conserva de porumb,plus celelalte „preparate” de cel putin un deget de gros,sotului meu ii curgea din farfurie porumbul,morala lor probabil fiind..ca daca tot ne-am plans ca nu avem ce manca acum aveam,totusi ne-am simtit un pic penibil fiindca ne-am dat seama ca am fost luati la misto,nici o suparare,ADOR PORUMBUL,la plecare i-am lasat 0,50 de bani nu fara ai da replica mea:Va multumesc pentru porumb care a fost din belsug,de unde ati stiut ca ne place porumbul atat de mult?Am tinut mortis sa ii inmanez ciubucul 0,50 de bani personal in mana,oricum am ras foarte bine pe acesta tema,am mancat 4 persoane porumb pana ne-am saturat.

  4. Multumesc. De mult mai interesa cum sa fac sa am o fotografie in dreptul comentariilor, iar acum am aflat raspunsul! :)

  5. Si atunci cand gravatarul tau apare in dreptul altei persoane care a comentat pe blogul tau care e cauza. In lista de comentarii el imi apare fara gravatar dar pe blog apare imaginea mea, crede lumea ca ma cert singur pe acolo :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.