Cine vrea să câştige o geantă Crumpler?

Oamenii de la Laptopgear au un concurs la care vă puteţi înscrie până în data de 1 mai 2010. Ca să câştigaţi o geantă pentru laptop Crumpler Silver Dig, trebuie să vă abonaţi la newsletter-ul Laptopgear şi să răspundeţi la câteva întrebări. It’s as simple as that.

Eu sunt cucerită definitiv de genţile Crumpler şi în general de Crumplerologie, aşa că vă sfătuiesc să vă încercaţi norocul. Dar vă avertizez că după ce intraţi în posesia primei genţi Crumpler, o să vreţi din ce în ce mai multe!

Succes!

10 thoughts on “Cine vrea să câştige o geantă Crumpler?”

 1. adevarul ca gentile astea sunt cele mai adevarate. Am citit undeva ca au si un strat din nu stiu ce material care protejeaza laptopul de undele electromagnetice si campurile magnetice din jur.
  Mi-as lua si eu una.
  Mersi pentru pont. Intru si eu in concurs.

  Bafta!
  Pescar Hoinar

 2. Poate o sa arunce careva cu rosii dupa mine, da’ eu am avut o geanta crumpler pentru 2 zile. Cel putin teoretic, in acte. Mi-a confiscat-o fratele mai mic, i se parea lui misto si a zis ca vrea s-o pastreze. Si eu inca n-am apuat s-o vad live, ca-i la 350 de km de mine.

  Si concursul asta vine bine, avand in vedere ca imi caut un laptop cu care sa-mi fac veacu’ si in vreo 2-3 saptamani o sa si cumpar unu’ :D Toata chestia e sa am suficient noroc, acum :)

  Mersi de pont :)

 3. m-am bagat si eu!! testoase mi-am/ai( :D )luat, carpa de sters monitorul am… daca castig si o geanta imi ramane doar „simpla” misiune de a-mi achizitiona un laptop. :))

  P.S. Saru’mana pentru michelangelo, rafael si leonardo :-P
  sa-mi dai de stire care-i scorul!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.