În sfârșit: a venit Cinema City la Deva!

Abia astăzi o să am mai multe detalii și fotografii, pentru că deși super-cinematograful s-a deschis încă de vineri, 25 septembrie, abia astăzi e conferința de presă la care am fost invitați și noi, bloggerii. De-abia aștept să văd toate sălile de cinema și să vă arăt și vouă poze cu ele! 

Cinema City este primul cinema din oraș în care vor putea fi vizionate și filme 3D

Așteptarea a luat sfârșit: pe 25 septembrie, Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa, deschide cel de-al 20-lea multiplex al companiei în Shopping City Deva.
Iubitorii de film din Deva, dar și din orașele din jur, sunt invitați să experimenteze primul cinema 3D și să se bucure de cele mai bune şi mai noi producţii cinematografice la cele mai inalte standarde disponibile in materie de echipamente, servicii si nu numai.

Prețurile biletelor la Cinema City

Prețurile biletelor pentru filmele 2D sunt de 16 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00 și 18 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 17,5 lei, iar după această oră prețul este de 19,5 lei.

Prețurile biletelor pentru filmele 3D sunt de 18 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, și 20 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, prețul este de 20 lei, iar după această oră prețul este de 22 lei. Aceste prețuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra și refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 3 lei.

Prețurile reduse pentru filmele 2D pentru elevi, studenți și pensionari sunt: de luni până joi 14 lei, iar de vineri până duminică prețul este de 15 lei, înainte de ora 17.00 și de 16 lei, după ora 17.00.

Prețurile reduse pentru filmele 3D pentru elevi, studenți și pensionari sunt: 17 lei de luni până joi înainte de ora 17.00, iar după această oră prețul este de 19 lei. De vineri până duminică, prețul este de 19 lei, înainte de ora 17.00, iar după această oră este de 21 lei.

Prețurile reduse pentru filmele 2D pentru copii sub 10 ani sunt de: 13,5 lei, de luni până joi și de 14,5 lei de vineri până duminică înainte de ora 17.00; după această oră, prețul este de 15,5 lei. Pentru filmele 3D, prețul redus pentru copii sub 10 ani este de 15,5 lei.

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, și online. Mai multe detalii despre noul cinematograf pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro/Deva.

Câteva fotografii

Am făcut niște poze în holul cinematografului, doar câteva, pentru că nu am mers încă la film și nu am vrut să mă rătăcesc. :) E foarte luminat și când intri în Cinema City, parcă pășești într-o altă lume. E o senzație pe care nu am mai experimentat-o în nici un alt cinematograf – și am mai fost în destule Cinema City din țară. Până și gresia are particule strălucitoare!

cinema city 1

cinema city 2

cinema city 3

cinema city 4

cinema city 5

5 thoughts on “În sfârșit: a venit Cinema City la Deva!”

 1. Vai, ce fain arata!
  Ma bucur ca aveti unde sa iesiti acum! Sa speram ca si lumea va fi la fel de civilizata si ca va face cinste locului.
  Apropo de treaba asta : Sa iti zic o faza haioasa pe care am constatat-o.
  Toaletele de la cinematograful de la mall, sunt cu mult mai curate si mai „nemirositoare” sau chiar…frumos mirositoare (ca mereu miroase a ceva..parfum), decat cele publice din mall, de la restaurante.
  Acum, nu stiu daca e datorita faptului ca e mai putina lume care foloseste toaleta si au timp femeile de servici sa curete mai des si mai eficient, sau ca e lumea mai civilizata.
  Cert este ca e o diferenta ENORMA. Partea buna e ca eu merg la mall , doar daca am in plan sa merg la fim, deci clar folosesc toaleta de la cinematograf inainte sa plec la cumparaturi :)))
  La tine, mall-ul fiind nou, nu o sa observi asta…dar in timp, o vei face :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.