Ciorele de la Army of Mice

Titlul ăsta nu vă spune nimic, aşa-i?

„Ciorele” este numele dat unei genţi de către creatoarea acesteia, Dana. Dana creează nişte genţi superbe şi am aflat de blogul şi talentul ei atunci când am cumpărat prima geantă din magazinul InteresArt.

Cum fermoarul primei mele genţi Army of Mice a cedat [în lupta fermoar vs. Denisa + 4 Mojito, fermoarul a cedat primul], aveam nevoie de o altă geantă încăpătoare şi rezistentă, cu interior vesel şi cu buzunare deştepte. Spre deosebire de prima geantă, Ciorele nu are trei, ci doar două buzunare în interior, dar sunt bune şi alea.

Ştiţi că eu sunt „bolnavă” când vine vorba de genţi, aşa că puteţi avea încredere, nu aş cumpăra de două ori de la aceeaşi „firmă” dacă nu ar avea produse de calitate. Nu mai dau banii pe chinezisme făcute din materiale proaste, cu căptuşeală din pânză care se rupe la a doua purtare. Singurele locuri din care mai cumpăr genţi pentru satisfacerea pititcului de pe creierul meu sunt Army of Mice, Traffic Bags by Anca Toma, Piku şi, desigur, Crumpler [dacă aţi şti cât de mare-i tentaţia atunci când testezi săptămânal câte o geantă Crumpler…].

10 thoughts on “Ciorele de la Army of Mice”

  1. Pingback: Client fericit « armyofmice
  2. acuma ma uit pe Crumpler si ma distreaza descrierile produselor. imi plac husele de iphone, in special le royale. preturile unde sunt afisate? i fail @ seeing.

  3. Pfu, ce dragute-s gentile! Am aruncat o privire (de fapt am luat la puricat gentile, sa vad ce mai e disponibil) pe site Mice-ilor :P

    Super dragute sunt gentile! Mai ales cele simple, in doar 2 culori. Mi-as face un cadou de Iepuras …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.