Citroen C4 – creepy print ad!

Nu pot să cred că Citroen, care are cele mai faine reclame pe TV [alea cu maşinile care se „dezmembrează” şi dansează], a aprobat – sau mai grav, a creat – o reclamă atât de stupidă.

citroen baby

Textul de jos zice aşa: „Lack of light and space? C4 Picasso”. Adică dacă duci lipsă de lumină şi de spaţiu, C4 Picasso este soluţia, răspunsul, salvarea. Totuşi, doamna din imagine pare să stea foarte bine atât la capitolul lumină, cât şi la capitolul spaţiu. De ce şi-a băgat copilul înapoi de unde l-a scos?

În concluzie, o reclamă care, în loc să mă convingă, m-a oripilat.

11 thoughts on “Citroen C4 – creepy print ad!”

  1. Ai inteles gresit mesajul:) Ideea e urmatoarea: doamna din imagine e clar insarcinata, deci nu avea cum sa bage copilul la loc din moment ce el nici nu a iesit. Copilul, in schimb, duce lipsa de lumina si spatiu, tinzand sa iasa din burta mamei (uita-te si la mainile copilului). Nu e chiar asa de oripilant…:)

  2. Acum na si tu, depinde care este targetul celor de la citroen… poate ca celor care le place reclama sunt exact pe cei care-i cauta ei.

    Probabil ca nu esti tinta reclamei ptr C4 :D !

  3. mie nu imi place nici o reclama de la citroen, nici din print dar mai ales din alea de la tv cu tot felul de papusi si tampenii aiurea bagate. dar la publicitate chiar fiecare are alte gusturi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.