Cod roșu de SMS-uri!

În urma chestionarului despre sărbătorile de iarnă postat online şi completat de voi pe cele trei bloguri participante, derulat de echipa de elfi care lucrează pentru Microsoft, aproape 30% dintre respondenți spun că intenționează să ureze Crăciun fericit prietenilor printr-un SMS, în timp ce 20% au de gând să le trimită o colindă prin MMS.

Întrebați care ar fi principalele aplicații pe care le-ar lua cu ei dacă ar fi să facă un drum spre satul lui Moș Crăciun din Laponia, respondenții au menționat pe prima poziție hărțile și navigația, urmate de rețelele de socializare. Colindele s-au clasat pe poziția a treia în preferințele respondenților, dovadă că tradiția joacă un rol important de sărbători.

Peste 70% dintre femei, comparativ cu 67% dintre bărbați, au spus că își doresc un smartphone cadou de Crăciun. În schimb, 33% dintre bărbați, față de doar 20% dintre femei, spun că își doresc un Smart TV drept cadou de sărbători.

În topul aplicațiilor pe care respondenții le-ar pune pe lista de Crăciun se află jocurile, acestea fiind urmate de rețelele de socializare, hărți și navigație.

Aproape 70% dintre respondenți declară că în Ajunul Crăciunului își folosesc telefonul mobil pentru a face fotografii cu familia și cu prietenii, 19% pentru a naviga pe Internet și 3,5% îl folosesc pentru a asculta muzică

La întrebarea privind aplicația favorită a moșului, peste 46% au menționat localizarea prin GPS a copiilor cuminți și a celor neastâmpărați, 36% – recomandările de trafic pentru evitarea porțiunilor aglomerate de cer în noaptea de Crăciun iar aproximativ 18% au specificat alarma vocală pentru a nu uita cumpărăturile pentru doamna Crăciun.

Chestionarul a fost completat de 451 de respondenți, din care 52,5% bărbați și 47,5% femei.

Eu vă mulţumesc încă o dată tuturor pentru participare [170 de înscrişi, wow!] şi n-o mai lungesc, ştiu că ăsta e momentul pe care îl aşteptaţi cu toţii, anunţarea câştigătorului! Vreau doar să subliniez că am observat foarte mulţi înscrişi din judeţul Hunedoara, ceea ce mă bucură.

castigator lumia denisuca

Ca la fiecare concurs organizat pe blogul ăsta, mi-ar fi plăcut să vă pot premia pe toţi, dar a fost doar un premiu de dat şi 170 de participanţi. Felicitări câştigătorului, Luncan Ioan, mâine vei primi un mail din partea organizatorilor. Să răspunzi repede, ca să-ţi aducă Moşul telefonul care-ţi va asigura Sărbători Lumiate!

Foto: Windows Central

1 thought on “Cod roșu de SMS-uri!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.